Bursa Ulaşımından Haberler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Setbaşı köprüsü bitirilip eski haline getirilmiş.Yapılan kaldırımlar yine ruhsuz neyse en azından kaymıyorlar. :D

Ekli dosyayı görüntüle 35101
kent estetigi konusunda bu ülke çöp malesef
ne insanlarımızda böyle bir duygu var
nede belediye de
Avrupada küçüçük sokak bile ilmek ilmek işleniyor
bizde en prestijli caddelerin hali ortada

Diğer kaldırımlarla yanı renk, en azından renk bütünlüğü var. Sarı mermer resmen bağırıyordu
bu çok çokta sarıya benzemiyor yanlız
ben burdan geçtim çok aman aman gözünü almıyordu
şikayet renkte degildi insanların kayarım kıçımı kırarım diye korktugu için yaygara yaptı 😄
haksızda degillerdi ama sen git onun yerine al şimdikini koy
olmadı malesef

Ekran Resmi 2026-03-06 17.33.51.webp

Zevkler ve renkler tartışılmaz ben hiçbirine okey degilim eski kaldırımlar 10 kere daha güzeldi gittiğinizde bakınız hemen yanyanalar.
çevremizde kan gövdeyi götürüyor adamlar taşlara kafayı takmışlar diyecekler valla
birazda kafamızı dagıtmak için yazıyoruz
yoksa çekilmez hal oldu bu cografya hepimize :oops:

ikisi arasında 100 kere seçim yapsam hepsinde kahverengi olanı seçerdim. tek sorunu kaymasıydı o da zaten çözülmüştü. Kahverengi tarihi bölgeye ve binalara çok uygun bir renk ayrıca. Çok koyuysa bir tık daha açığı olabilirdi belki.

Akademi caddesinin bir bölümü ve liman caddesinin tamamı yapılan buski yağmur suyu çalışmasından sonra asfaltlanıyor.Akademi caddesi ışıklardan marka avm ye kadar yeni asfaltlanmış sonrasınıda yapsalardı iyi olacaktı.Liman caddesi komple asflatlanıyor baya dağıttılar orayı ama bu bölgedeki alt yapı sorunuda çözüldü.

20260309_174133.webp 20260309_174110.webp

Akademi caddesinin bir bölümü ve liman caddesinin tamamı yapılan buski yağmur suyu çalışmasından sonra asfaltlanıyor.Akademi caddesi ışıklardan marka avm ye kadar yeni asfaltlanmış sonrasınıda yapsalardı iyi olacaktı.Liman caddesi komple asflatlanıyor baya dağıttılar orayı ama bu bölgedeki alt yapı sorunuda çözüldü.

Ekli dosyayı görüntüle 35409 Ekli dosyayı görüntüle 35410
Şu bölgedeki iki caddeyi adam akıllı yapamıyorlar ya bir şey demiyorum. Ne Akpınar ne de Akademi caddeleri adam akıllı düzgün değil. Burada inatla adam akıllı iş yapmayan bir Büyükşehir var. Önce ki dönemde böyleydi bu dönemde de böyle

Şu bölgedeki iki caddeyi adam akıllı yapamıyorlar ya bir şey demiyorum. Ne Akpınar ne de Akademi caddeleri adam akıllı düzgün değil. Burada inatla adam akıllı iş yapmayan bir Büyükşehir var. Önce ki dönemde böyleydi bu dönemde de böyle
Akpınara azcık kaldırım yapmışlar otoparkın oraya parkorayla birleştirmişler

YILLARDIR BEKLENEN PROJE! GEMLİK DÖRTYOL GİRİŞİ İÇİN DÜĞMEYE BASILIYOR !

Gemlik’te yıllardır konuşulan şehir merkezi giriş ve çıkış trafiğini rahatlatacak önemli bir ulaşım projesi için geri sayım başladı. T.C. Karayolları tarafından hazırlanacak olan Gemlik Dörtyol giriş düzenleme projesinin nisan veya mayıs ayı içerisinde onaylanmasının beklendiği öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre proje kapsamında, şehir merkezine giriş için tek şeritli bir tünel (batçık) sistemi planlanıyor. Söz konusu tünel yalnızca Gemlik şehir merkezine giriş yönünde hizmet verecek ve özellikle Gemlik Terminal girişi ve çevreyolu bölgesinde iş çıkışı ve servis saatlerinde oluşan araç kuyruklarının oluşmasına engel olacak.

Projede dikkat çeken bir diğer düzenleme ise Bursa istikametine giden trafik akışında yapılacak değişiklikler olacak. Bu kapsamda, Bursa yönündeki trafik ışıklarının kaldırılması ve mevcutta yaya yolu olarak kullanılan bölümün düzenlenerek karayolunun üçüncü şeridine bağlanması planlanıyor. Böylece şehir içinden şehir dışına çıkış yapan araçların ana yola daha akıcı şekilde bağlanması amaçlanıyor.

T.C. Karayolları tarafından hayata geçirilmesi planlanan düzenlemelerle birlikte, Gemlik’te uzun süredir yaşanan şehir merkezi giriş ve çıkış yoğunluğunun önemli ölçüde azaltılması hedefleniyor.

Gemlik için önemli bir ulaşım yatırımı olarak değerlendirilen projenin onay sürecinin tamamlanmasının ardından uygulama aşamasına geçilmesi bekleniyor.

Kaynak: Gemlikte Hayat / Instagram

648326658_17941565304140613_6933666454680902388_n.webp

649236817_17941565313140613_8548744510562750832_n.webp

Geri