Bursa Ulaşımı Genel Sohbet ve Fotoğraflar

Bu kafayla sen Bağlarbaşı - Karaman kısmında Mudanya Yolu'na bağlanan bütün hatları alıp Hürriyet'e verirsin 😂

Misal olarak Hürriyet'ten Timurtaşpaşa'ya gideceksem hali hazırda 8L, B40 ve 40H var. Hürriyet hattı bile olmayan B41B - B41C yi oraya koyduk diyelim, niye özellikle onları bekleyeyim?
Şimdi öncelikle bu iki hattın birleştirilmesi gerekir öncelikli olarak çünkü insan psikolojisi bu hattın saatte bir kalktığını düşünür ama gerçek tabloda ise 20-30 dk aralığındadır bu da potansiyel yolcu sayısını düşürür
Sonradan ise Hürriyet-Emek-Geçit yolcusunu bağlamak içindir Hürriyet-Timurtaşpaşa yine tercih edilir ama asıl amaç Geçir-Hürriyet içindir ayrıca Bağlarbaşı-Hürriyet arasında B16A hariç başka hat bilmiyorum
95A yı bilmiyorum ama çok dolandığı için sanırım süre kazanmak için Mudanya yolu geçişki yapmışlar diye düşünüyorum

Son düzenleme:
O zaman 8L'nin yetersizliği ile ilgili ÖHO'yla iletişim kur. Ya da B40'ın Geçit'e uzatılması fikrini öner.

Napsınlar adamlar Hürriyet - Downtown - Yunuseli - Dereçavuş - Oksijen Tesisleri Alt Yolu - Ekoform Mobilya - Geçit güzergahında motosiklet çalıştırıp okul saatlerinde seni mi götürüp getirsinler trafiğe takılmadan?
Ben onu demedimki bu hattı hürriyete bağlamanın yolcusunu bir nebze daha da artırmasını sağlar bunu d öho beğenir diye öneri sunacağım kabul ederlerse iyi etmezlerse kendileri bilir

Şimdi öncelikle bu iki hattın birleştirilmesi gerekir öncelikli olarak çünkü insan psikolojisi bu hattın saatte bir kalktığını düşünür ama gerçek tabloda ise 20-30 dk aralığındadır bu da potansiyel yolcu sayısını düşürür
Sonradan ise Hürriyet-Emek-Geçit yolcusunu bağlamak içindir Hürriyet-Timurtaşpaşa yine tercih edilir ama asıl amaç Geçir-Hürriyet içindir ayrıca Bağlarbaşı-Hürriyet arasında B16A hariç başka hat bilmiyorum

Potansiyel yolcunu sevsinler 😁

Screenshot_20260926_221148_BursaKart.webp

Al sana abinden bir güzergah. 14F'yi senin için Geçit - Emek diye uzattım.

Bence yeterli. Çok bile 😁

Geri