deger16
WT Kullanıcı
mermerin rengi iyiydi bence en azından o renk kullanılmalıydıEn azından mermerler gibi sırıtmıyorlar
bence şehire gri renk yakışmıyor
mermerin rengi iyiydi bence en azından o renk kullanılmalıydıEn azından mermerler gibi sırıtmıyorlar
Şehir merkezinde ki tüm kaldırımlar gri renk, arada kırmızı şeritler var. Bana göre asıl o sarı mermerler çok garipti.mermerin rengi iyiydi bence en azından o renk kullanılmalıydı
bence şehire gri renk yakışmıyor
mermer yanlıştı ama renk dogruyduŞehir merkezinde ki tüm kaldırımlar gri renk, arada kırmızı şeritler var. Bana göre asıl o sarı mermerler çok garipti.
Neden?mermer yanlıştı ama renk dogruydu
Diğer kaldırımlarla yanı renk, en azından renk bütünlüğü var. Sarı mermer resmen bağırıyordu
Bence ahşap denenmeliydi. Kahverengi sırıtmazdıİlk yapıldığında şunu yapsan kimse bişey demezdi neyse düzeltildi en azından.
Ekli dosyayı görüntüle 34666 Ekli dosyayı görüntüle 34667 Ekli dosyayı görüntüle 34668 Ekli dosyayı görüntüle 34669 Ekli dosyayı görüntüle 34670
bu çok çokta sarıya benzemiyor yanlızDiğer kaldırımlarla yanı renk, en azından renk bütünlüğü var. Sarı mermer resmen bağırıyordu
Piyasada bu mermere genelde sarı mermer dedikleri için sarı kelimesini kullandım ama kaldırımda bir bütünü bozuyor. Zaten güzel olmayan kaldırımlarımız var bir de alakasız bir renk olduğu zaman daha da kötü oluyorbu çok çokta sarıya benzemiyor yanlız
Şehir merkezinde ki tüm kaldırımlar gri renk, arada kırmızı şeritler var. Bana göre asıl o sarı mermerler çok garipti.
Zevkler ve renkler tartışılmaz ben hiçbirine okey degilim eski kaldırımlar 10 kere daha güzeldi gittiğinizde bakınız hemen yanyanalar.buna mı okeysin
çevremizde kan gövdeyi götürüyor adamlar taşlara kafayı takmışlar diyecekler vallaZevkler ve renkler tartışılmaz ben hiçbirine okey degilim eski kaldırımlar 10 kere daha güzeldi gittiğinizde bakınız hemen yanyanalar.
Ooo jeste laf hee![]()
Okey olsakta olmasakta öncekine göre kat be kat iyidir.buna mı okeysin
iyide o mermerler traşlandı diye biliyorum yada traşlansa sorun kalmazdıOkey olsakta olmasakta öncekine göre kat be kat iyidir.
İnsanların kafasında kaygan zeminde düşmek gibi bir endişe olmaz en azından.
Çok kötüydü valla şaka değil yani şuankilerde iyi değil ama onlara göre daha iyi en azından eski taşlar kullanılsa daha iyi olurdu.iyide o mermerler traşlandı diye biliyorum yada traşlansa sorun kalmazdı
işte bu yaaikisi arasında 100 kere seçim yapsam hepsinde kahverengi olanı seçerdim. tek sorunu kaymasıydı o da zaten çözülmüştü. Kahverengi tarihi bölgeye ve binalara çok uygun bir renk ayrıca. Çok koyuysa bir tık daha açığı olabilirdi belki.
Güzel gözüküyorAkademi caddesinin bir bölümü ve liman caddesinin tamamı yapılan buski yağmur suyu çalışmasından sonra asfaltlanıyor.Akademi caddesi ışıklardan marka avm ye kadar yeni asfaltlanmış sonrasınıda yapsalardı iyi olacaktı.Liman caddesi komple asflatlanıyor baya dağıttılar orayı ama bu bölgedeki alt yapı sorunuda çözüldü.
Ekli dosyayı görüntüle 35409 Ekli dosyayı görüntüle 35410
Şu bölgedeki iki caddeyi adam akıllı yapamıyorlar ya bir şey demiyorum. Ne Akpınar ne de Akademi caddeleri adam akıllı düzgün değil. Burada inatla adam akıllı iş yapmayan bir Büyükşehir var. Önce ki dönemde böyleydi bu dönemde de böyleAkademi caddesinin bir bölümü ve liman caddesinin tamamı yapılan buski yağmur suyu çalışmasından sonra asfaltlanıyor.Akademi caddesi ışıklardan marka avm ye kadar yeni asfaltlanmış sonrasınıda yapsalardı iyi olacaktı.Liman caddesi komple asflatlanıyor baya dağıttılar orayı ama bu bölgedeki alt yapı sorunuda çözüldü.
Ekli dosyayı görüntüle 35409 Ekli dosyayı görüntüle 35410
Akpınara azcık kaldırım yapmışlar otoparkın oraya parkorayla birleştirmişlerŞu bölgedeki iki caddeyi adam akıllı yapamıyorlar ya bir şey demiyorum. Ne Akpınar ne de Akademi caddeleri adam akıllı düzgün değil. Burada inatla adam akıllı iş yapmayan bir Büyükşehir var. Önce ki dönemde böyleydi bu dönemde de böyle
En sonunda umarım kısa sürede yapılır.YILLARDIR BEKLENEN PROJE! GEMLİK DÖRTYOL GİRİŞİ İÇİN DÜĞMEYE BASILIYOR !
Gemlik’te yıllardır konuşulan şehir merkezi giriş ve çıkış trafiğini rahatlatacak önemli bir ulaşım projesi için geri sayım başladı. T.C. Karayolları tarafından hazırlanacak olan Gemlik Dörtyol giriş düzenleme projesinin nisan veya mayıs ayı içerisinde onaylanmasının beklendiği öğrenildi.
Edinilen bilgilere göre proje kapsamında, şehir merkezine giriş için tek şeritli bir tünel (batçık) sistemi planlanıyor. Söz konusu tünel yalnızca Gemlik şehir merkezine giriş yönünde hizmet verecek ve özellikle Gemlik Terminal girişi ve çevreyolu bölgesinde iş çıkışı ve servis saatlerinde oluşan araç kuyruklarının oluşmasına engel olacak.
Projede dikkat çeken bir diğer düzenleme ise Bursa istikametine giden trafik akışında yapılacak değişiklikler olacak. Bu kapsamda, Bursa yönündeki trafik ışıklarının kaldırılması ve mevcutta yaya yolu olarak kullanılan bölümün düzenlenerek karayolunun üçüncü şeridine bağlanması planlanıyor. Böylece şehir içinden şehir dışına çıkış yapan araçların ana yola daha akıcı şekilde bağlanması amaçlanıyor.
T.C. Karayolları tarafından hayata geçirilmesi planlanan düzenlemelerle birlikte, Gemlik’te uzun süredir yaşanan şehir merkezi giriş ve çıkış yoğunluğunun önemli ölçüde azaltılması hedefleniyor.
Gemlik için önemli bir ulaşım yatırımı olarak değerlendirilen projenin onay sürecinin tamamlanmasının ardından uygulama aşamasına geçilmesi bekleniyor.