Bursarayci
WT Kullanıcı
Hızlıca yazdım böyle bir kelime çıktı ortayaNuh Nebi'den kalma️
Muneviden kalma️
Hızlıca yazdım böyle bir kelime çıktı ortayaNuh Nebi'den kalma️
Muneviden kalma️
Bizdede öyle jest dolmuş zaten otobüs falan değilki çok bir farkımız yok yani![]()
Burda saat başı şehirlerarası otobüs geçiyor bizden daha lüksBizdede öyle jest dolmuş zaten otobüs falan değilki çok bir farkımız yok yani![]()
Jest bir dolmuştur.Tarafımız 8 metreAbartma yahu metro var otobüs var yine. Gözün sadece Jest'leri mi görüyor abi? Çok taraflısın![]()
Jest bir dolmuştur.Tarafımız 8 metre![]()
Bursarayın ne kadar iyi bir sistem olduğunu dünyabiliyor aavrupa 3.lük ödülü var jestin nesi varda bu şehiri jeste gebe bırakıyorlar halkı neden düşünmüyorlar burda konu jest değil zaten bursadaki ukome ve burulaş yöneticileri 6 metre otobüs mantığı acilen bitirilmeli ben konuşmaktan bıktım onlar jest almaktan bıkmadı.Bursaray gibi türünün en iyi örneği bir raylı sistemi kenara attın bir tek Jest'e mi odaklandın?
Abi Kocaeli'de metro da yok bursaya gelince metronun kıymetini anlıyorsun metroyla 30dk gittigim yolu kocaelide taş devri minibüsleriyle 1.30 saat gidiyordumJest bir dolmuştur.Tarafımız 8 metre![]()
Kocaeli'ne şimdi daha güzel metro yapılıyorAbi Kocaeli'de metro da yok bursaya gelince metronun kıymetini anlıyorsun metroyla 30dk gittigim yolu kocaelide taş devri minibüsleriyle 1.30 saat gidiyordum
Bencede Bursaya yakışmıyor 6 metre acilen 8,9 ve 10 metre otobüs alımı yapılmalıBursarayın ne kadar iyi bir sistem olduğunu dünyabiliyor aavrupa 3.lük ödülü var jestin nesi varda bu şehiri jeste gebe bırakıyorlar halkı neden düşünmüyorlar burda konu jest değil zaten bursadaki ukome ve burulaş yöneticileri 6 metre otobüs mantığı acilen bitirilmeli ben konuşmaktan bıktım onlar jest almaktan bıkmadı.
Bursarayın ne kadar iyi bir sistem olduğunu dünyabiliyor aavrupa 3.lük ödülü var jestin nesi varda bu şehiri jeste gebe bırakıyorlar halkı neden düşünmüyorlar burda konu jest değil zaten bursadaki ukome ve burulaş yöneticileri 6 metre otobüs mantığı acilen bitirilmeli ben konuşmaktan bıktım onlar jest almaktan bıkmadı.
Bursa halkının konserve kutularından kurtulup daha insani şartlarda evine ve işine gitmesini istiyoruz yollarda kalmamasını istiyoruz tek derdimiz bu @Emirhan Sevdalı inşallah bir gün seninde derdin olur.Yoksa "Bursa'da Jest var Yalova'nın bile ulaşımı bizden daha iyidir" demek çok üstünkörü bir yaklaşım. Böyle diyerek tek çözümün Jest'lerin asgari 8 metre otobüslerle yenilenmesinin, bu yapıldığında Bursa ulaşımının çağ atlayacağını ima etmiş oluyorsun.
Bursa halkının konserve kutularından kurtulup daha insani şartlarda evine ve işine gitmesini istiyoruz yollarda kalmamasını istiyoruz tek derdimiz bu @Emirhan Sevdalı inşallah bir gün seninde derdin olur.