Bursa Ulaşımından Haberler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Jest bir dolmuştur.Tarafımız 8 metre :D

Ben ne diyorum sen ne diyorsun abi?

Bursa'daki EÜTS yaygınlığını, Burulaş'taki ve ÖHO / Alt yüklenicilerdeki otobüsleri, Bursaray gibi türünün en iyi örneği bir raylı sistemi kenara attın bir tek Jest'e mi odaklandın?

Bursa şehir içi toplu taşımasında Jest'lerin yaygın olması senin için yukarıda söylediklerimi görmezden gelmek, Giresun şehir içi toplu taşımasının dahi Bursa şehir içi toplu taşımasından daha iyi olduğu anlamına mı geliyor?

Bursaray gibi türünün en iyi örneği bir raylı sistemi kenara attın bir tek Jest'e mi odaklandın?
Bursarayın ne kadar iyi bir sistem olduğunu dünyabiliyor aavrupa 3.lük ödülü var jestin nesi varda bu şehiri jeste gebe bırakıyorlar halkı neden düşünmüyorlar burda konu jest değil zaten bursadaki ukome ve burulaş yöneticileri 6 metre otobüs mantığı acilen bitirilmeli ben konuşmaktan bıktım onlar jest almaktan bıkmadı.

Bursarayın ne kadar iyi bir sistem olduğunu dünyabiliyor aavrupa 3.lük ödülü var jestin nesi varda bu şehiri jeste gebe bırakıyorlar halkı neden düşünmüyorlar burda konu jest değil zaten bursadaki ukome ve burulaş yöneticileri 6 metre otobüs mantığı acilen bitirilmeli ben konuşmaktan bıktım onlar jest almaktan bıkmadı.
Bencede Bursaya yakışmıyor 6 metre acilen 8,9 ve 10 metre otobüs alımı yapılmalı

Abi Bursa şehir içi toplu taşımasında bu kadar yaygın, özellikle de 12 metre çalışabilecek hatlarda Jest olması ayrı bir konu.

Senin sadece bu Jest'leri göz önünde tutup raylı sistemi, belediye otobüsü veya elektronik ücret toplama sistemi dahi olmayan şehirlerin ulaşımının Bursa'dan iyi olduğunu iddia etmen ayrı konu.

Bursa toplu ulaşımının çoğu şehirden iyi yanı da var kötü yanı da. Bu sistemin her bir parçasını ayrı değerlendirmen daha sağlıklı sonuca varmamızı sağlar.

Yoksa "Bursa'da Jest var Yalova'nın bile ulaşımı bizden daha iyidir" demek çok üstünkörü bir yaklaşım. Böyle diyerek tek çözümün Jest'lerin asgari 8 metre otobüslerle yenilenmesinin, bu yapıldığında Bursa ulaşımının çağ atlayacağını ima etmiş oluyorsun.

Yoksa "Bursa'da Jest var Yalova'nın bile ulaşımı bizden daha iyidir" demek çok üstünkörü bir yaklaşım. Böyle diyerek tek çözümün Jest'lerin asgari 8 metre otobüslerle yenilenmesinin, bu yapıldığında Bursa ulaşımının çağ atlayacağını ima etmiş oluyorsun.
Bursa halkının konserve kutularından kurtulup daha insani şartlarda evine ve işine gitmesini istiyoruz yollarda kalmamasını istiyoruz tek derdimiz bu @Emirhan Sevdalı inşallah bir gün seninde derdin olur.

Bursa halkının konserve kutularından kurtulup daha insani şartlarda evine ve işine gitmesini istiyoruz yollarda kalmamasını istiyoruz tek derdimiz bu @Emirhan Sevdalı inşallah bir gün seninde derdin olur.

E benim de derdim zaten bu?

Ben "Jest iyi mikrobüs sistemi iyi demiyorum." Sadece "Bursa'da Jest'lerin olması Giresun'un Edirne'nin vs. toplu taşımasının bizden daha iyi olduğu anlamına gelmiyor" diyorum.

Bu ikisi apayrı şeyler.

Geri