Bursa - Yeni Vişne Ticaret ve Alışveriş Merkezi Projesi

Berktuğ

WT Moderatör
Puanlar
1,322
YENİ VİŞNE TİCARET VE ALIŞVERİŞ MERKEZİ

BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, Mobyland mobilya alışveriş merkezinin yan sıra yeni bir ticaret ve alışveriş merkezinin daha müjdesini verdi:

"Bursa Yıldırım ilçesinde yapımına başlanan projemiz YENİ VİŞNE TİCARET VE ALIŞVERİŞ MERKEZİ ise, 110.048 metrekare inşaat alanına sahip. Toplamda 41.000 metrekare alanda 301 adet ticari alanımız mevcut. Aynı zamanda projede Yıldırım ilçesinin en büyük 180 odalı uluslararası otel zincirlerinden biri de yer alacak. Yapıda restoranların bulunduğu food court katımız ve açık kullanıma uygun teraslarımız bulunuyor. Yeni Vişne Ticaret ve Alışveriş Merkezi projemizin lansman ve satışını da yine 2024'te gerçekleştireceğiz."

Kaynak: Dünya Gazetesi

yeni_visne_1.webp

yeni_visne_2.webp

yeni_visne_3.webp

yeni_visne_4.webp

yeni_visne_5.webp

yeni_visne_6.webp

yeni_visne_7.webp

yeni_visne_8.webp

yeni_visne_9.webp

Bende öyle biliyorum hatta ekonominin kötü gitmesinden dolayı projeden otel çıkarıldı diye biliyorum. Projede showroom tarzı yerler olacak. Buraya AVM demek de aslında pek doğru değil. Yaklaşık bir yıl önce en son gördüğümde 5 katlı bina boyunda kaba inşaatı bitmişti. Belki de halen aynen duruyordur malum ekonomiden dolayı.

Geri