Bu sistemin herşeye zararı var trafiğe zararı var,yakıta zararı var,yolcuya zararı var  ve sayıca daha fazla arızalanan araç demek aynı sayıda 8 m otobüsle bunların taşıdığının 2 katı yolcu taşınır bu sistemden vazgeçilmesi lazım acilen.

Bu sistemin herşeye zararı var trafiğe zararı var,yakıta zararı var,yolcuya zararı var ve sayıca daha fazla arızalanan araç demek aynı sayıda 8 m otobüsle bunların taşıdığının 2 katı yolcu taşınır bu sistemden vazgeçilmesi lazım acilen.
Minibüse dönüşeçeklerse hiç dönüşmesinler gerçekten baydı maalesef bursa köy değil yahu şunu bi anlasalar artık.Özel halk otobüslerinin son iki M plakalı Karsan Atak'ı 2245 ve 2304 97A'da
2304'ün dönüşüm süreci uzun sürdü. 2239 kadar hızlı olmadı...
Minibüse dönüşeçeklerse hiç dönüşmesinler gerçekten baydı maalesef bursa köy değil yahu şunu bi anlasalar artık.
ÖHO ya takviye araç olarak gelmesi güzel olmuş bir yandan nostalji oldu. Hatırlıyorum da Conecto Körüklü falan çalışıyordu önceden.
1/TK artık ana hat 1/T 2.sıraya düştü öholar tüm güçleriyle 1/TK dalar burulaşta 1/T ye destek veriyor yakın zamanda belki komple burulaş işletir araç yetersiz geliyor şuan.ÖHO ya takviye araç olarak gelmesi güzel olmuş bir yandan nostalji oldu. Hatırlıyorum da Conecto Körüklü falan çalışıyordu önceden.
Su aractan bir iki tane test için gönderseler bizde nasiplensek
Su aractan bir iki tane test için gönderseler bizde nasiplensekBursa da deneme imkanım oldu güzel araç ama bizim buradaki şoförlere dayanır mı bilemem
![]()
Valla araçları görseniz zaten içleri vs. sorunlu bazılarının ki valla bizim şoförler hızdan menzili cabuk bitirirler ama bakımlı araçlarda var tabii orası ayrı konu Yenicedekiler vs. Ek olarak kaliteden dolayı özür dilerim iniyordum o ara çektim ama örnek bir araç ici görüntüsü.İnegöl'ün şoförlerine dayanacak aracı bu memlekette daha kimse üretemez. Unimog getirsek dağıtırlar![]()