Emirhan Sevdalı
WT Kullanıcı
Cobra gd272lf olsunElektrikli mi olsun![]()
Cobra gd272lf olsun
Namazgah yokuşunda yol çalışması var yol kapalı 12mt araç giremiyor diye öyle yapmışlardırŞu an S2 hattı full Otokar doruğa dönmüş durumda neler oluyor acaba![]()
94 gibi hatta ne doruğu vallahi komedi şu yeni alım işi ne oldu otobüs lazım bursaya3c de jest çalışıyor 94 te doruk![]()
Namazgah yokuşunda yol çalışması var yol kapalı 12mt araç giremiyor diye öyle yapmışlardır
94 te 3C de filanda 9mt araç çalışıyor
Güzergah değiştiği için ipekçilik bayırından gidiliyor oraya da 12 metre arac giremiyor sanırım oyüzden öyle yapılmıştırGeçici güzergah değişikliği yerine araç küçültmeyi de ilk kez görüyorum şaşırdım.
Güzergah değiştiği için ipekçilik bayırından gidiliyor oraya da 12 metre arac giremiyor sanırım oyüzden öyle yapılmıştır
Çözüm üretmişler işteGeçici güzergah değişikliği yerine araç küçültmeyi de ilk kez görüyorum şaşırdım.
Mesela Güleryüz'de en son 10 ve 12 metrelik araç aynı fiyatta idi. 12 metrelik araç fiyatına neden 10 metrelik araç alayım ki?Güleryüz Cobra gibi tam alçak tabanların 10 metrelik versiyonlarının da alınması farz oldu.
Oda bir saçmalık uygun fiyat yap 10 m alalım iş görür oda bu şirketlerin para sevdası yüzünden oluyor 10 m yi her hatta caliştırırsın.Çözüm üretmişler işte
Mesela Güleryüz'de en son 10 ve 12 metrelik araç aynı fiyatta idi. 12 metrelik araç fiyatına neden 10 metrelik araç alayım ki?
Mesela BMC'ye baktım fiyatlar nasıl diye:Oda bir saçmalık uygun fiyat yap 10 m alalım iş görür oda bu şirketlerin para sevdası yüzünden oluyor 10 m yi her hatta caliştırırsın.
Demekki fiyat farkı yüzünden kocaeli cng araçlar almayı bıraktı.Mesela BMC'ye baktım fiyatlar nasıl diye:
Procity 10,7m 15.035.351₺
Procity 12m 15.870.649₺
Neocity 8,5m 13.974.486₺
*Araçların hepsi klimalı tip standart model fiyatları
Procity 12m CNG 23.395.784₺
Procity 18m 27.075.568₺
Demekki fiyat farkı yüzünden kocaeli cng araçlar almayı bıraktı.
10m ile 12metre arasında fark yok nerdeyse 10mt gerek yok bence. 9mt araçlar olmalı