Bunun araçla ne alaksı var şarj etmeyenlere söyle onu sanki arıza yapmışta yolda kalmış kadının kafa bir dünya sende gördün söyledikleriniŞarjı bittiği için bir turunu tamamlayamayıp insanları mağdur etmiş
Son düzenleme:
Bunun araçla ne alaksı var şarj etmeyenlere söyle onu sanki arıza yapmışta yolda kalmış kadının kafa bir dünya sende gördün söyledikleriniŞarjı bittiği için bir turunu tamamlayamayıp insanları mağdur etmiş
Yeni e-atanın içi harika ekranlarıda çok güzel inşallah sarı renkte alınır 50 adet
Yeni e-atanın içi harika ekranlarıda çok güzel inşallah sarı renkte alınır 50 adet
Bizim berktuğla çektiğimiz model 12 metreydi ve böyleydi12 metreliklerin yenilerinde batarya ünitesine bir yenilik yapılmadıysa videodaki araç 10 metre abi.
E Ata'ların 10 metreliklerinde batarya ünitesi hep böyleydi çünkü.
@Ikarus26025 olsaydı "Bataryalı otobüslere hiç gerek yok troleybüs ağı kuralım" derdi![]()
Bizim berktuğla çektiğimiz model 12 metreydi ve böyleydi
E-Atak, Neocity varsa elektriklisi ve Avenue Neo . Ek olarak 12 metrelikte bir çok model var Temsa Avenue Electric, Bmc Procity E-12 gibi modeller var.He o zaman başka.
Bu süreçte acaba test aracı olarak 8-9 metrelik elektrikli modeller de görür müyüz? Hiç gelmedi çünkü
Her yerde elektirikliler cirit atacak e-ata ve e-kentler bursa caddelerinde duman atmadan gezeceklerGüzel güzel ama troleybüs versiyonu da çıkmalı![]()
Her yerde elektirikliler cirit atacak e-ata ve e-kentler bursa caddelerinde duman atmadan gezecekler![]()
Sen hediye et taksınlarTepelerinde boynuz da olsun işte ne var![]()
Sen hediye et taksınlar![]()
Al sana pantograflı e-ata hadi bakalım bunada hayır diyin karsan işi arşa çıkarmış.Düşünmeden alınmalıBen kimseyi boynuzlayamam kusura bakma abi
Fabrika eli değmişken yapsın işte. Ben her hattı troleybüs yapalım demiyorum koşullar bakımından uygun olan güzergahlarda ve hatlarda olmalı.
O sırada sen: Koşullar hiçbir güzergah ve hat için uygun değil hepsi BATARYALI olacak!
Al sana pantograflı e-ata hadi bakalım bunada hayır diyin karsan işi arşa çıkarmış.Düşünmeden alınmalı
Ekli dosyayı görüntüle 56449
Troleybüsü kimse yapmaz onu unutun demiştik bi kere büyük maliyet belediye otobüs almiyor biz her caddeye katener hattı çekeceğiz sen buna inanıyorsan diyecek bisey yok zaten.Abi o havadan elektrik alarak gitmek için değil kalkış/varış duraklarında bir sonraki tura kadar hızlı şarj için.
Ben troleybüs diyorum sen bana hâlâ havadan şarj diyorsun.
Eğer bunu Burulaş veya başka bir şehrin/belediyenin ulaşım işletmesi "düşünmeden" alırsa vay milletin haline.
Troleybüsü kimse yapmaz onu unutun demiştik bi kere büyük maliyet belediye otobüs almiyor biz her caddeye katener hattı çekeceğiz sen buna inanıyorsan diyecek bisey yok zaten.