Bursakart

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Berktuğ
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Yolculuğunuz Yarıda Kalmasın! Abonmanlıkta yeni dönem başladı.​

1 Şubat 2026 itibarıyla , kalan biniş hakkınız 10 biniş ve altına düştüğünde 30 gün kullanım sürenizin dolmasını beklemeden Abonman yenileme özelliği devreye alınmıştır.

Kaynak: Burulaş
Bende yazdım🤣

Aslında mantıklı birşey olmuş günlük biniş fazla yapanlar için en azından ay dolmasını beklemeden yenilemek mantıklı bir seçenek. Ek olarak abonman dolum talimatlarını mesela 100 biniş ile sınırlandırmamak lazım orada aynı Bursakart'a yükleme yapar gibi seçenekler çıkarak oradan hangisi daha iyi olacaksa onu seçip onunla devam eder.

Aslında mantıklı birşey olmuş günlük biniş fazla yapanlar için en azından ay dolmasını beklemeden yenilemek mantıklı bir seçenek. Ek olarak abonman dolum talimatlarını mesela 100 biniş ile sınırlandırmamak lazım orada aynı Bursakart'a yükleme yapar gibi seçenekler çıkarak oradan hangisi daha iyi olacaksa onu seçip onunla devam eder.
Olması gerekn bu mesela 100 binişi zorunlu tut ilk yüklediğinde ay içinde bitince istediği kadar yükleme aç yolcuya ne olur yani

Eee gel burdan yak nasıl olacak bu şimdi ilginç bir karar.

Ekli dosyayı görüntüle 33234
Zaten tek kart değilmiydi ? Abonman uzun veya kısa ayrımı yeni kartlar ile beraber kaldırıldı diye biliyorum. Sarı logolularda Abonman uzun veya kısa diye yazıyor kart üstünde ama normal abonman diye geçiyor. Veya alınan karar ile artık tüm hatlarda hat kısıtlaması olmadan abonman ile biniş sağlanabilecek buradan bunu anlıyoruz. Bari anonim tam kartları Bursakart sitesinden kişiselleştirme özelliği falan da gelsin tam olsun (Ego'da var diye biliyorum)

Konu içindeki mesaj 'Burulaş Ücret Tarifeleri ve Zam Haberleri' https://wowturkiyem.com/konular/burulaş-Ücret-tarifeleri-ve-zam-haberleri.23/post-31185

Bu mesajda paylaştığım şey yürürlüğe girdi sanırım
Büyük ihtimal yine 100 biniş ama kullanan kisinin biniş sayısı 10 veya 20 lere düştüğü zaman ay sonunu beklemeden ek abonman yükleme hakkı ile artık abonmanı ayakta yolcu alınması farketmeksizin bütün hatlarda geçerli olarak devreye alınmış abonman sisteminde değisiklik yapılmış. Hayırlı olsun.

Geri