Bursaray Acemler Aktarma İstasyonları (Proje)

Efe16

WT Yönetici
Ayın En İyi Üyesi '🥇'
Puanlar
13,781
Bu başlığı tekrar alevlendirmenin zamanı geldi.1 nolu hat ve 2 nolu hattı ayıracak bu projenin ivedi şekilde gerçekleştirilmesi lazım.Acemlere yapılacak yeni aktarma istasyonuyla 1 nolu hat şehirhastanesi-acemler arası çalıştırılıp ana hattan çıkarılacak 2 nolu hat kestel-üniversite arasında 2 dakika arayla çalışarak kapasiteyi günlük 500 bin kişilere çıkarmak mümkün olacak.

İstasyonlar1.webp İstasyonlar2.webp acmm.webp

İşte beklediğmiz başlık geldi abi umarız ki proje devreye alınırken falan inşaasını da görürüz kabul olduktan sonra.
Ben bu projeyi sayın mustafa bozbeyede önereceğim ilçeleri gezdiği zaman bir fotoğrafla anlatacağım zaten eskiden kendisininde benzer projesi vardı en azından bunu yapsınlar büyük yararı olacak bursaya.

Ben bu projeyi sayın mustafa bozbeyede önereceğim ilçeleri gezdiği zaman bir fotoğrafla anlatacağım zaten eskiden kendisininde benzer projesi vardı en azından bunu yapsınlar büyük yararı olacak bursaya.
İnegöl'e gelirse bende belirtmek isterim projeyi hem İnegöl ulaşımı için kafamdaki projeleri de belirtmek isterdim.

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü'nün açtığı, Bozankaya'nın kazandığı vagon ihalesinin dokümanında yer alan Bursaray hat şeması. Hat üzerinde nerede ne var hepsi apaçık ortada. Acemler için yaptığınız planda buna bakarak hareket edebilirsiniz.

ray.webp

Son düzenleme:
Kısa vadede yapılabilirliği düşük bir proje.

Üçüncü fotoğrafta üst geçidi görünce aklıma o bölgeye yapılması planlanan yeni yaya üst geçidi geldi. Oraya üstü kapalı, içinde restoran (fast-food) bulunan bir yaya üst geçidi nasıl olur?

Üçüncü fotoğrafta üst geçidi görünce aklıma o bölgeye yapılması planlanan yeni yaya üst geçidi geldi. Oraya üstü kapalı, içinde restoran (fast-food) bulunan bir yaya üst geçidi nasıl olur?
Mantıklı aslında sonuçta Hastane-Stadyum çevresinden gelen olabilir.

Kısa vadede yapmazlarsa bursaray yürümez 3 yıla insanlara eziyet bu kadar basit bir projeyi bile yapamaz diyoruz ne hallere düştük bursalı olarak.

Kısa vadede yapmazlarsa bursaray yürümez 3 yıla insanlara eziyet bu kadar basit bir projeyi bile yapamaz diyoruz ne hallere düştük bursalı olarak.

Teknik şemayı attım forum fotoğraf boyutunu küçülttüğü için detaylar çok belli olmuyor ama makaslar ve hat yolları belli oluyor.

Karaman / Odunluk ayrımı ile Acemler İstasyonu arasında hatırı sayılır bir mesafe var burada yine araçlar ortak gidecek burası için bir çözüm var mı abi?

PROJELERİNE BAŞLANDI

Merkez aktarma istasyonu projesinin yalnızca bir fikir aşamasında olmadığını vurgulayan Bozbey, çalışmaların başladığını ifade etti. Başkan Bozbey, "Önümüzdeki süreçte paylaşır hale geleceğiz. Projelerine başladık" diyerek sürecin adım adım ilerleyeceğinin altını çizdi.

Hayata geçirilmesi planlanan merkez aktarma istasyonu ile birlikte, raylı sistemde yaşanabilecek olası arızalarda ulaşımın tamamen durmasının önüne geçilmesi ve Bursa'da daha güvenli, sürdürülebilir bir raylı sistem altyapısının oluşturulması hedefleniyor.

Evet en güzel haber geldi gerçekten aklın yolu bir sayın bozbeyi tebrik ediyorum bu konuyla ilgili bursarayı şu buhrandan kurtarmak gerekiyor.

Eğer bu merkez istasyon Acemler olursa şöyle bir hat şeması mı ortaya çıkacak?

1 Şehir Hastanesi - Acemler
2 Görükle - Acemler
3 Kestel - Acemler

Eğer bu merkez istasyon Acemler olursa şöyle bir hat şeması mı ortaya çıkacak?

1 Şehir Hastanesi - Acemler
2 Görükle - Acemler
3 Kestel - Acemler
Olması gerektiği gibi bursanın göbeği tam aktarma merkezi haline gelecek çok önemli bir yatırım gelecek için.

Bakalım hayata geçirecekler mi? Nedense umutsuz bakıyorum başlayacakları konusunda.

Eğer olurda bu işe başlarlarsa Allah rızası için şu Ataevler istasyonuna el atsınlar. Daha estetik bir dış görünüme kavuşsun

Geri