hasanberat
WT Kullanıcı
- Puanlar
- 226
Bursaray vagonlarına Bursaspor logosu olmalı. İpekböcekleri de yeşil beyaz bursaspor renkleri olmalı Eskişehirin bize hediyesi olan kırmızı siyah bırakılsın artık
Bursaray vagonlarına Bursaspor logosu olmalı. İpekböcekleri de yeşil beyaz bursaspor renkleri olmalı Eskişehirin bize hediyesi olan kırmızı siyah bırakılsın artık
İlk renkleri güzeldi bir yandan o doğru o zaman diğer vagonları da keşke aynı renkte yapılsaydı kurumsal rengi Bursaray ın bu şekilde kaldırdı.Ekli dosyayı görüntüle 27100
Bursa'da raylı sisteme en çok yakıştırdığım renk. Bursaray vagonları tekrar bu renge boyanmalı. İpekböceği (T1-T2), Duewag M6C (T3) vagonları da bu renge boyanmalı.
Hatta bana kalırsa Burulaş araçlarını da direkt bu renge boyayalım. Sıradan bir renk düzeni değil bu Bursa'yı her açıdan tanımlayacak bir kimlik.
Evet çok iyi bizimkilerinde renkleri değişmeliYapay zeka değil orijinal. Frankfurt'taki Bombardier Flexity Swift vagonları. Eski Bursaray renklerine çok yakın. Bence çok güzel @Efe16 @mustafag @bykullanıcım
Güzel görünüyorlar
Eski B80 renkleri...Ekli dosyayı görüntüle 27185
Yapay zeka değil orijinal. Frankfurt'taki Bombardier Flexity Swift vagonları. Eski Bursaray renklerine çok yakın. Bence çok güzel @Efe16 @mustafag @bykullanıcım
Anons sisteminde bir değişiklik oldu mu ? Mesela Sonraki istasyon Bursaspor-Acemler Matlı Stadyumu şeklinde mi oldu yoksa aynı mı ?
Dikkat etmedim ama şuanlık bir değişim yok sanırım dikkatimi çekerdi yarın unutmazsam dinlerim anonsu.Anons sisteminde bir değişiklik oldu mu ? Mesela Sonraki istasyon Bursaspor-Acemler Matlı Stadyumu şeklinde mi oldu yoksa aynı mı ?
Bak ne buldum 97 model Mercedes O345KEkli dosyayı görüntüle 27100
Bursa'da raylı sisteme en çok yakıştırdığım renk. Bursaray vagonları tekrar bu renge boyanmalı. İpekböceği (T1-T2), Duewag M6C (T3) vagonları da bu renge boyanmalı.
Hatta bana kalırsa Burulaş araçlarını da direkt bu renge boyayalım. Sıradan bir renk düzeni değil bu Bursa'yı her açıdan tanımlayacak bir kimlik.
Bak ne buldum 97 model Mercedes O345K
Bu otobüsler ilk geldiğinde "Bursaray'ın öncüleri" olarak otobüsün kaportasının yan bölümünde yazardı.
Fotoğraflar alıntıdır
Ekli dosyayı görüntüle 28532 Ekli dosyayı görüntüle 28533
Fotoğraflar Bursa Ulaşım Instagram sayfasından alıntıdır. Bu renkler güzeldi aslında.İşte budur Mustafa abi. imhd.sk'daki Bursa otobüs fotoğraflarını defalarca tavaf etmiş biri olarak bu fotoğrafları biliyordum ancak senin atmanla tekrar hatırlamak güzel oldu.
Belediyelerimizin toplu taşımadaki sarı fetişinden kurtulmak lazım araçlar BVG aracına döndü resmen her yerde sarı otobüs. Ayrıca sarı renk, kırmızı ve turuncu gibi yüksek derecede uyarıcı bir renk. Bu da trafikte dolaylı yoldan strese neden olabilir. Dinlendirici renkler lazım.