Emirhan Sevdalı
WT Kullanıcı
Raylarda kamyona şaşırdım. Bir ara burada espri amaçlı railroad speeder, rayda gidebilen otobüs/minibüs vb. muhabbetleri yapmıştık aklıma o geldi.
Hatlarda bakım falan olduğu zaman raylarda kamyon falan görmek mümkünRaylarda kamyona şaşırdım. Bir ara burada espri amaçlı railroad speeder, rayda gidebilen otobüs/minibüs vb. muhabbetleri yapmıştık aklıma o geldi.
Benim en çok sevdiğim istasyon yapılması için belediyeye çokça bildirim yapmıştım pandemi öncesi o bölge için nimet gerçekten.bu istasyon bana çok Avrupai geliyor
nedendir bilemedim ama
bende bu hissi yaratıyor
Duvarlar?![]()
bu istasyon bana çok Avrupai geliyor
nedendir bilemedim ama
bende bu hissi yaratıyor
Duvarlar derken giydirme taş onlarDuvarlar?
Bende aynı düşüncedeyim neden uzatmıyorlar onuda anlamış değilim çok basit bir imalatKeşke bütün açık istasyonların çatısı böyle peron boyunca tam olsa
Benim en çok sevdiğim istasyon yapılması için belediyeye çokça bildirim yapmıştım pandemi öncesi o bölge için nimet gerçekten.
Zamanında yapılırken dediğin gibi olabilirdi ama şuanki fiziki şartlarla maksimum bu genişlikte yapılabildi.Şuan istasyon duvarları yola sıfır eski sitede bir çok fotosu vardıPlatformu dar olmasa, ada peron olsa ve caddenin karşı tarafında da giriş/çıkışı olsaydı çok daha iyi olurdu.
Ben de Şehreküstü - Osmangazi arasında bir Fevzi Çakmak istasyonu hayal etmiştim zamanında gerekli miydi bilemem