Viyadüğü sıfırladılar hayırlı olsun.
Burda olabilecek bir kaza vahim sonuçlar doğurur o yüzden en iyisi yapıldı.Viyadüğün temelleri atıldığında hergün gidip inşaatı seyrederdim.2006-2008 arası herşeyini bilirim.Hattın en riskli bölümünü ihmal etmeyip gereken bu çalışmaları öncelik verip yerine getirdikleri için Burulaş ve Büyükşehir Belediyesi yönetimine de teşekkür ederim.
Burda olabilecek bir kaza vahim sonuçlar doğurur o yüzden en iyisi yapıldı.Viyadüğün temelleri atıldığında hergün gidip inşaatı seyrederdim.2006-2008 arası herşeyini bilirim.![]()
Video paylaşmışlardı tüm traversler ve raylar değişiyordu.Belki fiziki olarak bakım yapılması gereken yerlerde vardir metal kirişler var onlarla ilgilide belki bir bakım planı yapılmıştır.Nasıl bir bakım yaptılar acaba
Aktarmalı hizmet verildiği için kenarda duran araçları çalıştırmak mantıklıBu arada geçit Balat istasyonunda ikili set halinde duwag sg2 vagonlarini gördüm yedekte bekliyorlardı.Seferlere geri mi dönecekler yoksa
Aktarmalı hizmet verildiği için kenarda duran araçları çalıştırmak mantıklı
Platform yükseldiğini geçtim bu SG2ler İpekböceği'ne göre daha geniş araçlarPlatform yüksekliği uygun olsa aslında bu araçlar T1 ve T2 için uygun olabilir.
Bakalım sonuç ne olacak.
Onlari sadece yeni bozankayalar gelene kadar yht gar-balat istasyonu arası mekik seferde kullanacaklar T1 ve T2 için şuan bi değisim olmaz bu arada hat birleştirme işi ne oldu haber yok @Emirhan SevdalıPlatform yüksekliği uygun olsa aslında bu araçlar T1 ve T2 için uygun olabilir.
Bakalım sonuç ne olacak.
Onlari sadece yeni bozankayalar gelene kadar yht gar-balat istasyonu arası mekik seferde kullanacaklar T1 ve T2 için şuan bi değisim olmaz bu arada hat birleştirme işi ne oldu haber yok @Emirhan Sevdalı
Vazgeçtiler heraldeBir hafta geçti çoktan sonuçlar ve karar açıklanmalıydı