Bursaray Hat 1: Emek-Şehir Hastanesi Uzatma Hattı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20 yıla biterdi 😃 Yht temmuz 2026 gibi açılacak yht garına kadar bitirlerse öpüp başımıza koyalım.Son günlerde yine yavaşlık söz konusu şu istasyonun en azında kabası şuan bitmiş olmalıydı hala eveleyip geveliyorlar.
1990'ların Türkiye'sinde de bir kavşak inşaatı başlardı 2 sene de kavşak inşaatı bitmezdi. 1990'lı yıllara geri döndük. Maalesef Türkiye gerilemeye başladı. Eski dinamizmini kaybetti Türkiye.

BURSA’DA TRAFİK DÜZENLEMESİ

Bursa “Emek-Şehir Hastanesi Hafif Raylı Sistem Hattı İnşaat ve Elektromekanik Sistemler Temin, Montaj ve İşletmeye Alma İşleri” projesi kapsamında, S02 Ahmet Yesevi İstasyonunun giriş çıkış yapısı imalatlarını yapabilmek adına Sanayi Caddesi’nin mevcut 6 şeridinin deplase işlemi şerit azaltma olmadan gerçekleştirilmiştir.

Sanayi Caddesi üzerinde ki çalışmalar süresince araç sürücülerinin hız limitlerine uyarak kontrollü seyir etmeleri, çalışma yapılan güzergahlarda dikkatli ve duyarlı olmaları, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları gerekmektedir.

Kaynak: Bursa Büyükşehir Belediyesi

35784_MTY4NjNkYj.webp

En sonunda alt geçit imalatı başlıyor okulların kapanması beklendi sanırım aynı zamanda şu tarihi köprüde de imalat başlasa güzel olacak mudanya yolundan bu yıl çıkmak lazım artık şehrin bir çok sorunu var onlara bakmak gerek.

En sonunda alt geçit imalatı başlıyor okulların kapanması beklendi sanırım aynı zamanda şu tarihi köprüde de imalat başlasa güzel olacak mudanya yolundan bu yıl çıkmak lazım artık şehrin bir çok sorunu var onlara bakmak gerek.

O sorunlara merkezi ya da yerel yönetim bakacak mı, bakmak istiyor mu, baktığında da çözecek mi, çözmeyi istiyor mu, hepsi soru işareti.

Hepsi bir yana, bu hat merkezi hükümet için "Bakın belediye yapamadı biz yaptık" demek için büyük fırsatken bu uyuşukluk, yerel yönetim için siyasi malzeme olabilecek durumda.

Büyükşehir belediyesinden de maalesef umudum çok yüksek değil. İlk yılı "mali durum" gerekçesiyle göz ardı edebiliriz ama artık yapılması gerekenler için plan aşamasında değil, yapım aşamasında olması gerekiyor.

Büyükşehir belediyesinden de maalesef umudum çok yüksek değil. İlk yılı "mali durum" gerekçesiyle göz ardı edebiliriz ama artık yapılması gerekenler için plan aşamasında değil, yapım aşamasında olması gerekiyor.
Ben bozbeyden Aralık 2024 teki basın toplantısında çalı-demirtaş raylı sistem hattının fizibilite çalışmalarını bitirip ardından ihalesine çıkıyoruz dediğinde ümidi kestim. Bozbey sunumunu bile o kadar özensiz hazırlamış ki çalı-demirtaş tramvay hattı demişti basın toplantısında. Hâlâ fizibilite çalışmaları bitecek. Fizibilite çalışmaları bu kadar sürerse inşaat çalışmaları bir asır sürer.

Geri