Şehirhastanesi istasyonu 11.05.2026 uydu görüntüleri gar tarafından gelen tüneli istasyonla birleştirmeye az kalmış sene başına biter umarım.
Ekli dosyayı görüntüle 44392
Güncellemeyle alakalıdır.Benim google earth pro masaüstü sürümü o güncellenmiş o bölümde.güncel uydu görüntüsüne nasıl erişiliyor benim pc de 2025 gösteriyor google earth
Şehirhastanesi istasyonu 11.05.2026 uydu görüntüleri gar tarafından gelen tüneli istasyonla birleştirmeye az kalmış sene başına biter umarım.
Ekli dosyayı görüntüle 44392
Önceden evinde takip ediyormuş kızıyorlarmış gitme diyorlarmışİl başkanı adım adım takip ediyormuş, şimdiye kadar neredeydi?
Bişey sorcam göruntüde tünelimi acıyorloar yoksa kapatıyorlarmı yeni açıyorlarsa ölme eşşeğim ölme 2027 ye zor biterÖnceden evinde takip ediyormuş kızıyorlarmış gitme diyorlarmış![]()
Yukarda görüntü bölümünden geçmiş görüntüleri göster seçeneği var onu kapa o zaman gelir bende çözememiştim baştagüncel uydu görüntüsüne nasıl erişiliyor benim pc de 2025 gösteriyor google earth
Tüneli açtılar o kazdıkları yer bursaray araçlarının bekleme yapacağı alan kamera döndüğünde vinçlerin bulunduğu alan istasyon kaba inşaatı sürüyor o önemli 6 aya kaba inşaat kesinlikle biterde vagonları yanaştıracak duruma ince işleri getirebilirler mi orası muallak.Bişey sorcam göruntüde tünelimi acıyorloar yoksa kapatıyorlarmı yeni açıyorlarsa ölme eşşeğim ölme 2027 ye zor biter
Umarım kasım gibi açılması dileğiyleTüneli açtılar o kazdıkları yer bursaray araçlarının bekleme yapacağı alan kamera döndüğünde vinçlerin bulunduğu alan istasyon kaba inşaatı sürüyor o önemli 6 aya kaba inşaat kesinlikle biterde vagonları yanaştıracak duruma ince işleri getirebilirler mi orası muallak.
Çok zor ocak veya şubat daha gerçekçiUmarım kasım gibi açılması dileğiyle
Ahmet yesevi istasyonunda 3 adet giriş var mudanya yönü 1 adet Bursa yönü 1 adet balat yönü 1 adetGeçende bisikletle gittim baktım fotoğraf çekemedim ama altgeçiler için kalıpları söküyorlardı sanırım yht köprüsünün orda iki tane var mudanya yolunun sağında ve solunda birde biraz daha güneyinde vardı balat sınırında
Bitsin artık, açıkçası en merak ettiğim istasyon burası. Açılsın sağından, solundan, altından, üstünden her yerden giriş yapacağımAhmet yesevi istasyonunda balat çıkışı bitirilmiş.Bp çıkışıda bitirilmek üzere alt geçidin son bölümünün üstünü kapatmak için iskele örülüyor haftaya tavan betonu atılır artık giriş çıkışlar bitmiş olur.
Ekli dosyayı görüntüle 45625 Ekli dosyayı görüntüle 45626
Dikkat et insanın başına ne gelirse meraktan gelirBitsin artık, açıkçası en merak ettiğim istasyon burası. Açılsın sağından, solundan, altından, üstünden her yerden giriş yapacağım![]()
Biz kedi sahibiyiz bize bir şey olmazDikkat et insanın başına ne gelirse meraktan gelir![]()
kavşağın hemen yanına altgeçit yapıyorlar acaba nasıl bir sonuç ortaya çıkacakAhmet yesevi istasyonu Bp çıkışı ve alt geçit bölümünde bugün demirleme devam ediyordu.Kaldı 6 ay açılışa
Yaptılar o bitti zaten önceki sayfalarda görebilirsin İstasyondan çıkmadan direk karşıya geçiş verdiler yeraltından.kavşağın hemen yanına altgeçit yapıyorlar acaba nasıl bir sonuç ortaya çıkacak
onu biliyorum zaten de kavşak nasıl olucak dibinde altgeçit varYaptılar o bitti zaten önceki sayfalarda görebilirsin İstasyondan çıkmadan direk karşıya geçiş verdiler yeraltından.
Lupun içinde kalacak alt geçit öyle görünüyor.onu biliyorum zaten de kavşak nasıl olucak dibinde altgeçit var