Bursaray Hat 3 : Çalı - Demirtaş Hafif Raylı Sistem Hattı (Proje)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mustafag
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
TBM kullanılırsa aslında bu dönem sonuna da yetişir. İnşallah TBM kullanırlar da hızlı hızlı tünelleri delip geçerler. İnşaata başlasınlar bu döneme yetişmesede olur. Belki etap etap metro hattını açmayı düşünüyorlardır. Küçük sanayi yunuseli arası bu dönem sonuna açılabilir.
Allah aşkına rüyacı olmayalım daha hat aygm den onay alıcak Cumhurbaşkanlığı yatırım programına alınacak İstanbul kaç yıldır bütçeye alınmak için onay bekliyor

Ben 240 m peron uzunluğu olan ağır raylı sistem yapacakalarını hiç sanmıyorum bursarayın yer altına alınmış versiyonu olacak bence o kadar maliyeti karşılayacak durumu yok zaten belediyenin hayırlısıyla bir başlasın bakalım ihalesi bir yapılsın.
240 metre peron uzunluğu zaten hayal 120 metre peron boyunda mevcut BursaRay dan farkı otonom şürüşü destekeleyecek şekilde gagway boru tipi araçların kullanılacağı bir hat olur diye tahmin ediyorum ben yani modern BursaRay

240 metre peron uzunluğu zaten hayal 120 metre peron boyunda mevcut BursaRay dan farkı otonom şürüşü destekeleyecek şekilde gagway boru tipi araçların kullanılacağı bir hat olur diye tahmin ediyorum ben yani modern BursaRay
Otonom araç alacak para varmı ki:D Eldekilerden ek yaparlar kullanılar aha buraya yazdım dedi dersiniz.:D

0 dan yapılacak bir hat olduğu ve kemik hatlardan biri olacağı için ben maliyeti ne kadar olursa olsun otonom sürüşe uygun paks sistemli istasyonlarının tamamı scada sistemleri ile ikm merkezinden kontrol edilebilecek şekilde yapılmasından yanayım

Otonom araç bu işin artık gerçekliği. Zamanında nasıl atlı tramvaydan elektrikliye geçildi ise bu otonom işi de oraya gidiyor
Yani hattın günlük yolcu kapasitesi 700 bin yolcu diye planlanıyor 40 set vagon olsa hatta 80 vatman yapar çift vardıyalı çalışma sistemi olarak planalrsak terminali dosabı içine alan bir proje olduğundan otonom sistem olursa isteniliği gibi gece seferleri işletimi de yapılabilir bence otonom yapılması lazım

Geri