2 tane tekeri olsun yeter yağmurda ıslanır gideriz ne olacakyaO zaman şu mantıkta B80'lerin iç aydınlatma, tutunma demirleri ve koltukları değişmesin. Sonuçta aydınlatıyor, tutunabiliyor ve oturabiliyorsun
2 tane tekeri olsun yeter yağmurda ıslanır gideriz ne olacakyaO zaman şu mantıkta B80'lerin iç aydınlatma, tutunma demirleri ve koltukları değişmesin. Sonuçta aydınlatıyor, tutunabiliyor ve oturabiliyorsun
O zaman şu mantıkta B80'lerin iç aydınlatma, tutunma demirleri ve koltukları değişmesin. Sonuçta aydınlatıyor, tutunabiliyor ve oturabiliyorsun
Koltuk koymasınlarİç aydınlatmanın yapısı iklimlendirme verimini düşürüyor ve güncel aydınlatma teknolojisine sahip değil. Bu yüzden değişir.
Tutunma demirlerinde de revizyon amacıyla değil de paslanan, boyası atan borulara sahip vagonlarda tutunma demirlerinin tamamen değişmesini, koltuklarda da kırılan koltuğu bulunan vagonlarda tamamen değişmesini destekliyorum. Tutunma demiri ve koltuk bir bütün içerisinde olduğundan tek demir veya tek koltuğun değişmesi hoş olmaz.
İç aydınlatma güncel teknoloji diyorsun mesela; işte aynı şey kapı üstü elektronik veya dijital gösterge içinde geçerli, günümüz teknolojisi. Biz yapıştırma etikete alıştık ama dijital olsa ayrı bir havası olur.İç aydınlatmanın yapısı iklimlendirme verimini düşürüyor ve güncel aydınlatma teknolojisine sahip değil. Bu yüzden değişir.
En güzeli alınsın son teknoloji olsun bize o yakışırİç aydınlatma güncel teknoloji diyorsun mesela; işte aynı şey kapı üstü elektronik veya dijital gösterge içinde geçerli, günümüz teknolojisi. Biz yapıştırma etikete alıştık ama dijital olsa ayrı bir havası olur.
Ula ne zaman gelecek tarih verseydiniz yaBu da güzel haber: 20 vagon geliyor
Hızlı tren için hedef bu kez tutmalı: Bakanlık ve siyasi irade çok kararlıToplantı… Büyükşehir Belediye Başkanvekili Şahin Biba, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti milletvekilleri Emel Gözükara Durmaz, Refik Özen, Ahmet Kılıç, Ayhan Salman’ın katılımıyla hızlı tren şantiyesinde yapıldı.
Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık, Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, Karacabey Belediye Başkanı Fatih Karabatı da masadaydı.
Biba, metro sorunlarını anlatınca, Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Dr. Yalçın Eyigün müjdeyi verdi:
“Alacağımız 20 vagonun ilk 5 seti yakında gelecek.”
20 vagon da Büyükşehir Belediyesi alacak.
Kaynak: Olay Gazetesi / Ahmet Emin Yılmaz
Ekli dosyayı görüntüle 39350
Dedim ya Aralık 2026 ilk teslimatUla ne zaman gelecek tarih verseydiniz ya![]()
Vagon demek istemiştir; o kadar işlere hakimler işte20 vagon yani 5 set mi gelecek yoksa 20 set mi
Ekim-kasım gibi teslum edilirse mekik hatta kullanilirlar.Dedim ya Aralık 2026 ilk teslimat
Vagon demek istemiştir; o kadar işlere hakimler işte
İki ayda hat uyum testleri sürerEkim-kasım gibi teslum edilirse mekik hatta kullanilirlar.
Her türlü düvag sg2 ler seferlereİki ayda hat uyum testleri sürer
Şuan çalışan sete bir set Duewag koyduk mu tamam. 2-3 ay idare ederHer türlü düvag sg2 ler seferlere![]()
O hurdaları yht hattına koymazlar kötü reklam olur belediye için. Sefer sıklığı az olucaktır
Kestel Aktarma Merkezi ve diğer yerlere gidenler çoğu bu hattı kullanıyor ki Kestel ve diğer ilçelere gidiyorlar ondan orasını da düşünmek lazım.2 numarayı eskisi gibi Arabayatağı'na getirip hurdalarla Arabayatağı - Kestel mekik işletimi yapıp YHT'ye vagon arttırırlar.
Doğuda oturan kim ki zaten...![]()
Öyle yaparlar maalesef2 numarayı eskisi gibi Arabayatağı'na getirip hurdalarla Arabayatağı - Kestel mekik işletimi yapıp YHT'ye vagon arttırırlar.
Doğuda oturan kim ki zaten...![]()
Hurdalar değilde bir iki tane B80 ile Bombaider vagonu verilir diğerleri yeni hatlarda değerlendirilir fakat yeni vagonlardan görsel yok acaba nasıl olacak o da merak konusu ?Öyle yaparlar maalesef
Bende çok merak ediyorum umarım yakında bir paylaşım gelir.Hurdalar değilde bir iki tane B80 ile Bombaider vagonu verilir diğerleri yeni hatlarda değerlendirilir fakat yeni vagonlardan görsel yok acaba nasıl olacak o da merak konusu ?
Bu vagon uymaz bize lrt aracı olmalı fiziki açıdanda pek uyumlu değil.Bence bu vagonun sürücülü sistemini yapacaklar.
İçi karşılıklı oturma düzeninde olsunda önemli olan bu kalite çok yüksek olmayacak orası kesin.Ben greencity benzeri bir şey bekliyorum
Büyük bir beklenti içinde değilim açıkçası