Durmazlar artık yapmıyor mu?
Siemensin bu makinası tam bursaraya göre umarım büyükşehir belediyesi vagon ihalesinde bu modeli tercih eder.
Ekli dosyayı görüntüle 27097
Bursarayın vagon ihtiyacı bitsinde ilk tramvay kusurkalsınİpekböceği tramvaylarını birine satıp T1 ve T2'ye de Siemens alsak ya
Bozbey uzak doğuda keşif yaptırmış. Siemens falan derken Çinli gelmesindeSiemensin bu makinası tam bursaraya göre umarım büyükşehir belediyesi vagon ihalesinde bu modeli tercih eder.
Bozbey uzak doğuda keşif yaptırmış. Siemens falan derken Çinli gelmesinde
Gelsinde çinli gelsin bu şehire hurda vagonları alanlar yüzünden şuan bu haldeyiz.Siemens tabi pahalı olacaktır ama çinlilerde iyi vagon üretiyorlar artık benim için sorun yokBozbey uzak doğuda keşif yaptırmış. Siemens falan derken Çinli gelmesinde
Hyundai Rotem veya Hollanda tipi Bombaider da gelebilir. Duewag ın mümkünse modern versiyonu bile olabilir. Crrc de güzel aslında hurdalardan sonra ilaç gibi gelir.Bir CRRC'miz eksikti. Bursaray aşureye döndü her telden bir şey var![]()
Gelsinde çinli gelsin bu şehire hurda vagonları alanlar yüzünden şuan bu haldeyiz.Siemens tabi pahalı olacaktır ama çinlilerde iyi vagon üretiyorlar artık benim için sorun yok
Duewag Siemens'e geçmişti diye hatırlıyorum, yani güncel şekli ile böyle bir marka yokHyundai Rotem veya Hollanda tipi Bombaider da gelebilir. Duewag ın mümkünse modern versiyonu bile olabilir. Crrc de güzel aslında hurdalardan sonra ilaç gibi gelir.
Duewag Siemens'e geçmişti diye hatırlıyorum, yani güncel şekli ile böyle bir marka yok
Ankara'nın araçları burada üretilmişti diye hatırlıyorum1999 Yılında Siemens'e satılmış.
CRRC içinde bir bilgi veriyim; Türkiye’de MNG Holding şirketi olan MAPA İnşaat ve Tic. A.Ş. ile kurulmuş bir ortaklıkları var. Ankara Sincan'da üretim tesisleri mevcut.
2.30 dakikadan sonra dinleyiniz.Aygm 20 aracı aldı bizde kendi imkanlarımızla 10 adet daha araç alıyoruz dedi mustafa başkan bu araçlarda umarım bozankaya olur başka marka olmaz.30 ek vagonla şehirhastanesi hattı işleyecek.
Bencede 10 adet ek sipariş geçecekler bozankaya iş bitecek.5. vagon modelini ne Bursaray ne de yüreğimiz kaldırabilir. Hattı aşureye çevirmenin anlamı yok. Zaten koşullar gereği Bozankaya varken Siemens, Hyundai Rotem, CRRC gibi markaların tercih edilebilirliği çok düşük.
Bencede 10 ade ek sipariş geçecekler bozankaya iş bitecek.
10 yaygın bir rakam, marmaray 10 vagon işletiliyor vs.10 vagon çok az
10 adet set değil vagon alınacak yani 4lü 2 sete tekabül ediyor.Gelecek 20 vagonla beraber 7 sete tekabül eder buda yeterli olacak.10 yaygın bir rakam, marmaray 10 vagon işletiliyor vs.