Bursaspor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crypton
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

crypton

Wow Er
CE420373-EB72-4A3C-91E2-7375AD75D8E8.webp
Bu başlıkta Bursaspor ile ilgili haberleri oynadığı maçlarda aldığı sonuçları ve görüşlerimizi paylaşabiliriz.

Bursaspor bu sezon en farklı galibiyetini bugün 7-1 skor ile Bornova 1877 karşısında alarak liderliğini devam ettirdi ve en yakın rakibine 10 puan fark yapmış oldu

Bir takım üç bölümden oluşur: Yönetim, oyuncular ve taraftar. Eğer bu üç bölüm birleşip tek vücut olarak hareket ettiğinde başarı kaçınılmazdır. Bursa'da şuan bu yaşanıyor. Bu sene tribünlerin dolu olmasının en büyük nedeni şeffaf bir yönetimin işin başına geçmiş olmasıdır. Bir yönetim ne kadar şeffaf, ne kadar iyi bir yönetim sergilerse taraftar birlik olur stadyumu da doldurur, futbolcuya da sahip çıkar, yönetimi de sahip çıkar.

Bursaspor taraftar grubu Texas'ın kadına şiddete dikkat çeken koreografisi ödüle layık görüldü​

Bursaspor'un taraftar grubu Texas, kadına şiddete dikkat çeken koreografisiyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu tarafından ödüle layık görüldü.​

TFF'den yapılan açıklamada, "Bursaspor taraftar grubu Texas, 13 Ekim tarihinde oynanan Bursaspor-Kahramanmaraş maçı öncesi tribünlerde yaptığı kadına şiddete dikkat çeken koreografisi nedeniyle TFF Fair Play ve Sosyal Sorumluluk Kurulu tarafından ödüle layık görülmüştür." denildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Taraftar grubunun sayısı gittikçe artan kadın cinayetlerine karşı öldürülen tüm kadınların isimlerini taşıyan pankartlarla yaptıkları anlamlı organizasyon, kurul üyelerin takdirini toplamıştır. Ödül, Bursaspor'un evinde Karşıyaka'yı ağırlayacağı karşılaşma öncesinde kurul üyelerinin katılımıyla takdim edilecektir."

Anadolu Ajansı

Türkiye'nin otomobili TOGG, Bursaspor'a sponsor oldu​

Bursa'da üretilen Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG, Bursaspor'a şort ve tribün isim sponsoru oldu.​

1734190839767.webp

Nesine 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Bursaspor ile TOGG arasında sponsorluk anlaşması imzalandı.

1734190852566.webp

Ligin 15. haftasında yeşil beyazlıların evinde konuk ettiği Karşıyaka maçı öncesi Bursaspor Başkanı Enes Çelik ve TOGG Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, gazetecilere sponsorluk anlaşmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

1734190876657.webp

TOGG üst yöneticisi Gürcan Karakaş'ın da katıldığı anlaşmanın her iki taraf içinde hayırlı olması dileklerini ileten Fuat Tosyalı, "Gücünü milletimizden alan ve küresel vizyonla birleştiren bir şirket olarak bölgemizi, ekosistemimizi ve bölge insanımızı desteklemeye devam edeceğiz. Bu vesileyle köklerimizin bulunduğu Bursa ilimizin spor kulübü Bursaspor'a sponsorluğumuzun da katkılarıyla üstün başarılar diliyorum." dedi.

TOGG ile yapılan anlaşmanın camiaya güç vereceğini belirten Başkan Enes Çelik de şunları kaydetti:

"Türkiye'nin en önemli yerli ve milli markası, önemli bir değeri TOGG ile şort ve tribün isim sponsorluğu anlaşmasını yapmak bizler için gurur verici ve güzel bir gelişme oldu. Bize moral oldu. Süper Lig yolunda, bu güzel gidişatımızda TOGG gibi bir markanın, böylesine güçlü bir markanın işbirliği inşallah hepimizi, camiamızı ciddi anlamda cesaretlendirdi. Bu birlikteliğin uzun yıllar devam etmesini arzu ediyorum. Kulübümüze ve TOGG ailesine teşekkür ediyorum."

Anadolu Ajansı

Bursaspor-Karşıyaka maçını binlerce kişi izledi​

Nesine 3. Lig 1. Grup'ta mücadele eden Bursaspor'un, ligin 15. haftasında sahasında Karşıyaka ile yaptığı maçı binlerce taraftar seyretti.​

1734205520807.webp

Tarihinde Süper Lig şampiyonluğu bulunan ve yaşadığı kötü süreçlerin ardından alt liglere gerileyen Bursaspor'un yükselişi sürüyor.

Yönetim değişikliğinin ardından arkasına taraftar desteğini alan yeşil-beyazlı ekip, iç saha maçlarında tribünleri doldurmaya devam ediyor.

Bursaspor, ligin 15. haftasında Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadı'nda Karşıyaka ile karşı karşıya geldi.

"Kapalı gişe" oynanan karşılaşmayı 40 bini aşkın yeşil-beyazlı taraftar izledi.

1734205565345.webp

Çekişmeli geçen mücadele, 0-0 eşitlikle sonuçlandı.

Bursaspor, bu sonuçla ligin ilk devresini 12 galibiyet ve 3 beraberlikle namağlup olarak lider tamamladı.

Karşılaşmayı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da tribünden takip etti.

Anadolu Ajansı

Pablo battallanın gitmesi maalesef büyük etki yapacak takıma bitti şampiyonuz derken sıkıntılar baş gösterebilir yönetim çok büyük hata yaptı.

Bu hafta ne yaşandı anlamadım gitti. Umarım takım için hayırlısı olur
Ego yarıştırma başkan diyor sana yardımcı getirelim gerek var sankide buda istemiyor.Getirirseniz giderim diyor gidiyor gelen tepkiler üzerine yönetim geri adım atıp geri çağırıyor saçmalamak başkada bişey değil.

Ego yarıştırma başkan diyor sana yardımcı getirelim gerek var sankide buda istemiyor.Getirirseniz giderim diyor gidiyor gelen tepkiler üzerine yönetim geri adım atıp geri çağırıyor saçmalamak başkada bişey değil.
İşin özünde bence başka bir şey daha var ama bakalım

Bursa Yeni Yıl Meydanı’nda Bursaspor imza günü

BURSA –
Bursaspor Teknik Direktörü Pablo Martin Batalla ile futbolcular, Büyükşehir Belediyesi tarafından Eski Atatürk Stadyumu alanında oluşturulan ‘Bursa Yeni Yıl Meydanı’nda taraftarlarla buluşuyor. Bursalıların 2025’in heyecanını dolu dolu yaşadığı meydanda düzenlenen konserler ve çeşitli etkinliklerle coşku yılın son gününe kadar devam ediyor.

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Bursa Kültür AŞ tarafından Eski Atatürk Stadyumu alanında oluşturulan ‘Bursa Yeni Yıl Meydanı’, vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor. Meydanda kurulan sahnede gün boyu DJ performansıyla müziğe doyan ve hazırlanan stantlardan yeni yıl için alışveriş yapma imkanı bulan Bursalılar, kentin en önemli markası olan Bursasporlu futbolcularla da buluşmaya hazırlanıyor.
28-29 Aralık tarihlerinde Yeni Yıl Meydanı’nı ziyaret edecek olan Bursaspor Teknik Direktörü Pablo Martin Batalla ile futbolcular Ahmet İlhan Özek, Muhammet Demir, İlhan Depe, Yiğit Ali Bayrak ve Musa Çağıran, Bursastore standında taraftarlarla bir araya gelecek. Futbolcularla tanışma ve forma imzalatma imkanı bulacak olan taraftarlar, Bursaspor coşkusunu Yeni Yıl Meydanı’nda hep birlikte yaşayacak.

Yeni yıl konserleri tüm hızıyla sürüyor
Ziyaretçilere eğlenceli ve nostaljik anların yaşatıldığı meydanda, yeni yıl konserleri de tüm hızıyla sürüyor. Atlı karıncadan buz pistine, fotoğraf çekim köşelerinden yapay kar yağışına kadar birçok aktivitenin yapıldığı meydanda, 27 Aralık Cuma günü saat 20.00’da ‘Orkestra Lima’, 28 Aralık Cumartesi günü saat 20.00’da ‘Ceren Toksöz’, 29 Aralık Pazar günü saat 20.00’da ‘Cengiz Ateş’, 30 Aralık Pazartesi günü saat 20.00da ‘BBB Kent Orkestrası’, 31 Aralık Salı günü saat 20.00’da ‘Can Kazaz’ konserleriyle yeni yıl coşkusu yaşanacak.
bursa.bel.tr

Batalla bir bursaspor efsanesi bu şehir için bir çok başarıya imza attı.İmza gününe tahminimce rekor katılım olur.

Bursasporun son maçını as tv yayınlamış tv plustada artık yayına başlamışlar.Bundan sonraki maçlarıda yayınlarlar umarım.

Bursaspor Başkanı Enes Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Miraç Kandilimiz ailemize ve ülkemize huzur getirsin, mübarek olsun. Bu özel günde, kritik bir virajda aldığımız 3 puan da camiamıza büyük moral oldu. Ayrıca, bankalara olan borç yükümüzün en büyüğü olan Ziraat Bankası’na olan 89 milyon TL’lik borcumuzu tamamen kapatmış bulunuyoruz. Bu da camiamıza hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi

Bireysellere olan borçların ardından kurumsallara olan borçlarda kapatılmaya başlandı. Kulüp şuan için mali yapıyı iyi yönetiyor.

Evinde her maçı kapalı gişe oynayan Bursaspor önce stadyum ismine sponsor bulmuş ve gelir etmişti, ardından kuzey kaleye de sponsor gelmişti. Şimdi bati tribünü içinde yer alan 1963 tribününe yeni sponsor gelmiş. Yatırım Finansman 1963 tribününe 6 milyon karşılığında isim hakkı almış. Stadyum full olunca takım 3.Ligte olsa bile sponsorlar geliyor. Geçenlerde Büyükşehir iştiraki Burfaş B kafelerde satılan Bursaspor bardağından 50 bin adet satılmış ve kulübe buradan 500 bin lira para aktarılmış.

Geri