Bursaspor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crypton
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bursaspora gerekli her türlü yardım geliyor takımda buna cevap veriyor şimdilik herşey iyi.

Bursaspor’da kombine çılgınlığı! İşte son rakam…​

Bursaspor Proje Kurulu Başkanı Enbiya Topal, bugün sona erecek olan kombine yenileme kampanyasındaki son rakamı açıkladı.​

Bursaspor Proje Kurulu Başkanı Enbiya Topal’ın paylaşımı şöyle;

“Kombine yenileme kampanyasında 9.740 koltuk sahibi gelecek sezon için alım gerçekleştirdi.

5 Şubat’ta başlayan ve ilanihaye sürecek olan üyelik seferberliğinde bugün 1.890 başvuruya ulaşıldı. 3 Mart günü saat 13.30’da satışa açılacak tüm koltukların ay sonuna kadar tükeneceğini umuyor ve bizleri yalnız bırakmayan Büyük Bursaspor Taraftarına teşekkür ediyorum.”

Satılan kombineler önümüzde ki senenin kombineleri. Şuan için mevcut kombine sahipleri kendi yerlerini tekrar alabilmesi için açıldı. Bugün son gün. 3 Mart gününden itibaren kombineler genel satışa açılıyor.

Dün ben de iki adet kombinemi yeniledim. Bugün çok rahat gelecek sezonun kombine sayısı 10 bini geçecektir.

Son 3 maçta 7 puan kaybı oldu işler iyi gitmiyor fark 5 puana indi sene başından beri battallayla yönetimin arasında sorunlar vardı bu takıma yansıdı

Bursaspor, teknik direktör Adem Çağlayan ile anlaştı​

Nesine 3. Lig ekiplerinden Bursaspor, Pablo Martin Batalla'dan boşalan teknik direktörlük görevine Adem Çağlayan'ın getirildiğini duyurdu.​

1742322441103.webp

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Sayın Adem Çağlayan ile 2025-2026 sezonu sonuna kadar anlaşmaya varmıştır. Bu anlaşmanın camiamıza hayırlı olmasını diler, Adem Çağlayan ve ekibine yeni görevlerinde başarılar dileriz."

Çağlayan için düzenlenen törende Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik de hazır bulundu.

Anadolu Ajansı

Geri