Orhan Cami önündeki hareket noktası bence kaldırılmamalıydı. Bugün bu hareket noktası aktif olsaydı çok işe yarardı. Böylece Heykel geçişli tüm hatlar ring olmak zorunda kalmazdı
1984 yılında ki nüfus ile şimdi ki nüfus aynı değil. Berktuğ'ya katılıyorum çok karmaşaya neden olurdu. Açıkçası ben orada ki dolmuş duraklarının bile kalkması taraftarıyım
Haşim İşcan'ın orada ki yeri diyorsan olabilir gibi duruyor ama ihtiyaç var mı bilmiyorumBuna benzer olarak daha önce de Trafik Vakfı Otoparkı'nın peronlara dönüştürülmesini düşünmüştüm. O olabilir mi sence?
Haşim İşcan'ın orada ki yeri diyorsan olabilir gibi duruyor ama ihtiyaç var mı bilmiyorum
Burası olabilir haykel tarafında hiç peron yok belli hatları burda sonlandırıp ana durak yapma işi olabilir tabi buda yine trafiği arttıracaktır o yüzden olabilirliği düşük.Evet orayı diyorum. Doğrudan bir talep yok ama Heykel hatlarının tümü ring olduğu için araçlar daha çabuk yıpranıyor. Hem araçlar hem de şoförler dinlenebilsin diye bir peron düşünüyordum.