Burulaş 80/T : Terminal - Kent Meydanı - Yenişehir Havalimanı Hattı ✈

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Artık çıkma validatör kullanmaya başladık 0 validatör yerine 😁 aslında eski araçların validatörleri hurdaya ayrılan falan onların validatörlerini Asis'e verip farklı cihazla yenileyebiliriz. Ek olarak 80T yerine düz 80 olsa önceki mesajlarda da yazılmış daha iyi olurdu.

Yok ya değişim gereken validatörler değişiyor bazı ÖHO ve sözleşmeli araçlarında gıcır gıcır sıfır validatörler gördüm Val7 tabii :)

Bugün O403 çalışıyor büyük ihtimal de devam eder

Sosyal medyada herkese açık hesabından aktif paylaşım yapan eski BBBUS şoförünün son paylaşımında gördün sanırım.

Aracın plakası TR ibareli yeni baskı resmi (siyah) plaka, dış cephede de şehir içi otobüsler gibi Büyükşehir Belediyesi yazıları yer alıyordu.

Bu araç Burulaş'tan bir yere devredilip tekrar Burulaş bünyesine alınmış mıydı, böyle bir şey oldu mu merak ediyorum. Durduk yere tekrar yeni plaka baskısı yapılması garip geldi. Kayıp plaka olayı olsa harf ve sayıları değişir, sıradan 3 harf + 3 rakam plaka verilirdi.

Sosyal medyada herkese açık hesabından aktif paylaşım yapan eski BBBUS şoförünün son paylaşımında gördün sanırım.

Aracın plakası TR ibareli yeni baskı resmi (siyah) plaka, dış cephede de şehir içi otobüsler gibi Büyükşehir Belediyesi yazıları yer alıyordu.

Bu araç Burulaş'tan bir yere devredilip tekrar Burulaş bünyesine alınmış mıydı, böyle bir şey oldu mu merak ediyorum. Durduk yere tekrar yeni plaka baskısı yapılması garip geldi. Kayıp plaka olayı olsa harf ve sayıları değişir, sıradan 3 harf + 3 rakam plaka verilirdi.
Plaka eskimiş yada deforme olmuş olabilir
Bu araç 2+2 olduğu için belediye biryerlere lazım olunca bu aracı gönderiyor Teksasa deplasman otobüsü olarak belediye bu 403ü veriyor

Geri