Burulaş Araç Filosu Dökümü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Test aracı olarak kullanıldığından B295 atakta olduğu gibi bir adet alınmış olabilir.Tam emin olmamakla beraber acaba diğer elektrikliler gibi kırmızı siyah mi olcak rengi

Bir adetlik alım neredeyse kesin denilebilecek kadar çok yüksek ihtimal.

Burulaş elektrikli araç alımında hep test araçlarını toplayarak ilerliyor. Sanırım elektrikli dönüşümü vb. konularında niyeti yok, ağırdan alıyor.

16 BTA 515 Karsan E Ata 18, 93 hattında çalışmaya başlamıştır.

Hayırlı olsun.
Wow 93 hattında körüklü atıyorlardı. E-ata acaba dayanır mı bu hatta?
körüklüler bence 93E ye falan geçmesi gerek 93E daha öncelikli olması lazım ama aynı görevi H1 yaptığı için sanırım önemsenmiyor.
O zaman H1 kampüs içinde gezmesi gerek ki 93E yi azaltalım.
Fakat güzel olmuş 93 de çalışması her yerde görmek istiyorum bu otobüsleri.

Wow 93 hattında körüklü atıyorlardı. E-ata acaba dayanır mı bu hatta?
körüklüler bence 93E ye falan geçmesi gerek 93E daha öncelikli olması lazım ama aynı görevi H1 yaptığı için sanırım önemsenmiyor.
O zaman H1 kampüs içinde gezmesi gerek ki 93E yi azaltalım.
Fakat güzel olmuş 93 de çalışması her yerde görmek istiyorum bu otobüsleri.

Güzergahı Odunluk İşletme (OMC) yakınından geçecek şekilde olduğu için olası bir durumda hattan çekip aracı işletmeye götürmeyi düşündüler sanırım.

93'te sorunsuz çalışırsa 17D, 91, 91G ve 94 hatlarında da görülebilir.

Şu aracı gören biri olursa fotoğrafını çekebilir mi rengini çok merak ettim acaba sarıya mı boyandı?
Kırmızı olması gerek sarıya boyanmadı ama boyansa güzel olur ÖHO araçlarıda Yeşil-Beyaz renge boyansın uzun hatlar değilde Siteler kalkışlı bazı hatlarda kullanılır S-2 de verimli olabiliceğini düşünüyorum

Eskiden de B10 da BURULAŞ'ın atakları çalışıyodu şimdi o da çalışmıyor bu nebze yük azalıyordu buraya atak lazım keşke 8m elektrikli olsa

Geri