Burulaş Araç Filosu Dökümü

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
B155 | 16 BOD 55 Otokar Doruk 190LE filodan çıkmış sanırsam, en son sinyali 23 Haziran'da Terminal T2 depo dışındaki alanda* sinyal vermiştir. Sistemde bu aracın validatör numarası 755** | 16 CDB 768 plakaya verilmiştir. Araç makyajlı/yeni kasa Karsan e-Ata 12 test aracıdır.

**Terminal T2 depo dışındaki alanda bulunduğu konum.
1787235915619.webp
**Köşe numarasında B155'e denk gelmektedir

B155 | 16 BOD 55 Otokar Doruk 190LE filodan çıkmış sanırsam, en son sinyali 23 Haziran'da Terminal T2 depo dışındaki alanda* sinyal vermiştir. Sistemde bu aracın validatör numarası 755** | 16 CDB 768 plakaya verilmiştir. Araç makyajlı/yeni kasa Karsan e-Ata 12 test aracıdır.

**Terminal T2 depo dışındaki alanda bulunduğu konum.
Ekli dosyayı görüntüle 52541
**Köşe numarasında B155'e denk gelmektedir

Bursa Büyükşehir Belediyesi bir Otokar Doruk 190LE ile bir Otokar Sultan City'i Mobil Afet Aracı'na dönüştürmüştü. Bu Doruk 155 olabilir mi?

Hayırlı olsun ve Burulaş a farklı bir marka geliyor alıştıklarımız dışında. Öho da alım yaparmı acaba ? Darısı İnulaş a

ÖHO'da muhtemelen 12 metrelik aracı olup ta eski olanlar (Bir Tezeller birkaç 2012 - 2013 Cobra olması lazım) alabilir.

Sözleşmelilerden Özyenice, Bursabeyi, Minibüs Koop. ve Akçalar'a Habaş alımı bekliyorum.

İnulaş ta olabilir ama orası marka devamlılığını korumak isterse Kent alır.

ÖHO'da muhtemelen 12 metrelik aracı olup ta eski olanlar (Bir Tezeller birkaç 2012 - 2013 Cobra olması lazım) alabilir.

Sözleşmelilerden Özyenice, Bursabeyi, Minibüs Koop. ve Akçalar'a Habaş alımı bekliyorum.

İnulaş ta olabilir ama orası marka devamlılığını korumak isterse Kent alır.
İnulaş bir ara karma filo çalışıyordu Isuzu,Otokar belki Isuzu da alabilir ileride bilemem ama 12 metre alımı şart oldu.
Özyenice de aracı eski olanlar var ama alım olur mu bilmiyorum.
Kurşunlu Koop. 641 hattında da farklı plakalar görüyorum BursaKart mobil de acaba değişimler mi oldu diye düşünüyorum.

İnulaş bir ara karma filo çalışıyordu Isuzu,Otokar belki Isuzu da alabilir ileride bilemem ama 12 metre alımı şart oldu.
Özyenice de aracı eski olanlar var ama alım olur mu bilmiyorum.
Kurşunlu Koop. 641 hattında da farklı plakalar görüyorum BursaKart mobil de acaba değişimler mi oldu diye düşünüyorum.

Habaş bildiğim kadarıyla şu an çok uyguna satıyor aracı. Bu da cimri yüklenicileri cezbetmesi lazım. O yüzden Bursabeyi örneğini verdim 😂

Burulaş filosunda gördüysek özele alım da olur muhakkak sonuçta özeldeki araçlara çalışma iznini Burulaş veriyor sözleşmeli - tahditli fark etmeksizin.

Habaş bildiğim kadarıyla şu an çok uyguna satıyor aracı. Bu da cimri yüklenicileri cezbetmesi lazım. O yüzden Bursabeyi örneğini verdim 😂

Burulaş filosunda gördüysek özele alım da olur muhakkak sonuçta özeldeki araçlara çalışma iznini Burulaş veriyor sözleşmeli - tahditli fark etmeksizin.
İnşallah tüm filolarda görürüz. Şunu sormak istiyorum acaba araca yeni validatör mü takıldı yoksa Val7 ile mi devam ediyorlar ?

Geri