Burulaş - Bursa Ulaşım Toplu Taşıma İşletmeciliğinden Haberler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA KLİMA DENETİMİ

-BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, VATANDAŞLARIN GÜVENLİ VE KONFORLU YOLCULUK YAPABİLMESİ ADINA ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, hava sıcaklıklarının artmasıyla birlikte toplu taşıma araçlarında klima denetimlerini artırdı. Raylı sistem araçlarında da klima bakımları tamamlandı.

OTOBÜSLERDE SIKI DENETİM
Vatandaşların güvenli, konforlu ve sağlıklı yolculuk gerçekleştirebilmesi adına çalışmalarını sürdüren Bursa Büyükşehir Belediyesi BURULAŞ ekipleri, Mesken, Heykel, Hürriyet, Korupark ve Emek olmak üzere 5 farklı bölgede eş zamanlı olarak klima kontrolleri gerçekleştirdi. Denetimler sırasında otobüs içi sıcaklık değerleri ölçülerek klimaların aktif çalışıp çalışmadığı kontrol edildi. Yolcu konforunun artırılması hedefiyle sürdürülen çalışmalarda, eksiklik tespit edilen araçlarla ilgili gerekli uyarı ve bilgilendirmeler yapıldı.

METRO ARAÇLARINDA KLİMA BAKIMLARI TAMAMLANDI
Metro araçlarında ise yıllık klima bakım çalışmaları tamamlanarak filtre değişimleri, dezenfeksiyon ve bakım uygulamaları gerçekleştirildi. BURULAŞ ekipleri tarafından yaz mevsimi boyunca denetimler düzenli olarak sürdürülecek.

Kaynak: Bursa Büyükşehir Belediyesi

Ekli dosyayı görüntüle 41992

Ekli dosyayı görüntüle 41993

Ekli dosyayı görüntüle 41994

Ekli dosyayı görüntüle 41995

Ekli dosyayı görüntüle 41996

Ekli dosyayı görüntüle 41997

Ekli dosyayı görüntüle 41998

Ekli dosyayı görüntüle 41999
Burulaşın kendisi klimasız araç çalıştırıyor 🤣🤣🤣 şuan 94 te bindim terminal hatlarına çalışan bolca o345 conecto var önce onlari seferden çeksinler araçlar zaten çürümüş

Bursalılara müjde! Bayramda ulaşım ücretsiz…

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba, Kurban Bayramı boyunca toplu taşımanın ücretsiz olacağını açıkladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Şahin Biba, Kurban Bayramı süresince kent genelinde toplu taşıma araçlarının ücretsiz hizmet vereceğini duyurdu. Bayram öncesi alışveriş yoğunluğunun yaşandığı Bursa’da vatandaşlara müjdeli haber verildi.

Bayramı memleketinde geçirmek isteyen vatandaşlar yola çıkarken, Bursa’da kalan vatandaşlar ise çarşı ve pazarlarda alışveriş telaşı yaşadı.

Kurban Bayramı’na sayılı günler kala açıklama yapan Başkan Vekili Şahin Biba, belediye olarak vatandaşların bayram ziyaretlerini rahat bir şekilde gerçekleştirebilmesi için ulaşım desteği sağlayacaklarını belirtti.

Biba açıklamasında, “Kurban Bayramı boyunca hemşehrilerimizi sevdiklerine ücretsiz ulaştıracağız” ifadelerini kullandı.

Bayram süresince görev yapacak BURULAŞ çalışanlarına da teşekkür eden Biba, “Bayramda ailesinden ve bayram sofrasından zaman ayırarak vatandaşlarımız için görev yapacak tüm emekçilerimize teşekkür ediyorum. Kurban Bayramı’nın şehrimize, ülkemize ve milletimize hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.

Kaynak: Olay Gazetesi

sahin_biba.webp

Kurban Bayramı’nda hemşehrilerimizin mezarlık ziyaretlerini daha kolay gerçekleştirebilmesi için mezarlıklara ücretsiz ulaşım hizmetimiz hazır. 🚌

Arife günü ve bayram boyunca belirlenen güzergâhlarda düzenlenecek seferlerle vatandaşlarımız mezarlıklara ücretsiz olarak ulaşabilecek.

Detaylı bilgi için: burulas.com.tr
📞 0850 850 99 16

Kaynak: BURULAŞ / Instagram

kurban_bayrami_1.webp

Kurban Bayramı’nda ulaşım ücretsiz. 🚍

Hemşehrilerimizin bayram ziyaretlerini daha rahat gerçekleştirebilmesi için 27 Mayıs saat 00.00’dan 30 Mayıs 23.59’a kadar BursaRay, tramvay ve tüm otobüslerimizde BursaKart kullanmak suretiyle ücretsiz ulaşım hizmeti sunuyoruz.

Bayramın huzurunu ve mutluluğunu birlikte yaşamak için, ulaşımda da hemşehrilerimizin yanındayız.

📌 Kent içi ayakta yolcu taşıyan hatlarda geçerlidir.

Kaynak: BURULAŞ / Instagram

kurban_bayrami_2.webp

19 Mayıs'ta. la ....un biri ulaşım ücretsiz diye tam 120 defa binmiş.
Yuh ki ne yuh.
Belediyeye maliyeti yaklaşık 4 bin lira.
Gez kardeşim anladık da 120 biniş ne?
Bayramlarda ve özel günlerde şehir içi ulaşımı yüzde 50 indirimi yap, hem millet faydalansın hem sen pr yap.

19 Mayıs'ta. la ....un biri ulaşım ücretsiz diye tam 120 defa binmiş.
Yuh ki ne yuh.
Belediyeye maliyeti yaklaşık 4 bin lira.
Gez kardeşim anladık da 120 biniş ne?
Bayramlarda ve özel günlerde şehir içi ulaşımı yüzde 50 indirimi yap, hem millet faydalansın hem sen pr yap.

24 saati dakika bazından hesaplarsan bu arkadaşın hiç uyumadan 19 Mayıs 00.00 - 23.59 arasında 12 dakikada bir kart okutması gerekir. Sosyal medyada ben de gördüm bu haberi ama bana kolpa gibi geldi.

TOPLU ULAŞIM ARAÇLARINDA BAYRAM TEMİZLİĞİ

- BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, KURBAN BAYRAMI ÖNCESİNDE TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINI BAŞTAN SONA TEMİZLEDİ.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, günde 800 binden fazla insanın kullandığı toplu taşıma araçlarında, Kurban Bayramı öncesinde kapsamlı bir temizlik çalışması gerçekleştirdi.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yolcu yoğunluğunun artmasının beklendiği Kurban Bayramı öncesinde toplu ulaşım araçlarında detaylı temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaları yaptı. Toplam 138 raylı sistem aracı ve 538 otobüs, vatandaşların rahat, hijyenik ve sorunsuz bir ulaşım deneyimi yaşaması için bayrama hazır hale getirildi. Otobüs filosunun genel temizlik çalışmaları Merkez İşletme, Otobüs Terminal İşletme ve Yıldırım Mimar Sinan Araç Yıkama Merkezleri'nde gerçekleştirildi.

Özellikle vatandaşların sık sık temas ettiği tutunma alanlarını, koltukları ve kapı bölgelerini profesyonel ve ileri teknolojik ekipmanlarla tek tek yıkayan BURULAŞ ekipleri, araç içi zeminleri ve cam yüzeyleri de detaylı bir şekilde dezenfekte etti. Titiz çalışmalar sayesinde toplu taşıma araçları, hijyen ve konfor açısından en üst standartlara ulaştırılarak Kurban Bayramı için hazır hale getirildi.

BURULAŞ, bayram süresince de sahadaki temizlik, bakım ve denetim çalışmalarını aralıksız sürdürerek vatandaşların ulaşım hizmetlerinden sorunsuz şekilde faydalanabilmesi için çalışmalarına devam edecek.

Kaynak: Bursa Büyükşehir Belediyesi

37217_MTZhMTQyYj.webp

37217_MTZhMTQyYW.webp

37217_MTZhMTQyYW_1.webp

37217_MTZhMTQyYW_2.webp

37217_MTZhMTQyYW_3.webp

37217_MTZhMTQyYW_4.webp

37217_MTZhMTQyYW_5.webp

37217_MTZhMTQyYW_6.webp

Geri