Burulaş - Bursa Ulaşım Toplu Taşıma İşletmeciliğinden Haberler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu akşam göreceğiz bakalım ne kadar hazırlanmışlar

Bu yüzden güvenmeyip maça gidecek annemle babama toplu taşımayla gitmeyin motosikletle gidin dedim.

Acemler aktarma istasyonunu yaparsalar 3 kat daha hazır ve nazır olacaklar bursa komple hazır olacak.

Şu Acemler aktarmasına da taktın kafayı be abi.
Yapıldı mı her şey çözülecek gibi konuşuyorsun gri yok sende ya siyah ya beyaz

Maç bitimi beni de eşim Buski'nin önünden arabayla alacak. Özellikle 23:30 gibi bir saatte metro haricinde toplu taşımaya güvenmek Bursa'da intihardır

"Rengimiz yeşil beyaz" diyip her fırsatta sosyal medyada paylaşım yapmaktan geri kalmayan Özel Halk Otobüsleri'nden ek sefer duyurusu görmedik fark ettiysen. 23.30'da çoğu 12 metre çalışan hattın seferi bitiyor. O saatte yatan 12 metreler Acemler kalkışlı kilit hatlarda ek seferlere çıkabilir bence. B39, B16A, B17A, B5...

"Rengimiz yeşil beyaz" diyip her fırsatta sosyal medyada paylaşım yapmaktan geri kalmayan Özel Halk Otobüsleri'nden ek sefer duyurusu görmedik fark ettiysen. 23.30'da çoğu 12 metre çalışan hattın seferi bitiyor. O saatte yatan 12 metreler Acemler kalkışlı kilit hatlarda ek seferlere çıkabilir bence. B39, B16A, B17A, B5...
Bende duyuru bekliyorum ama hala bir paylaşım yok. Uzun hatların keşke 23:30'da son seferleri bitse, bir çok hat saat 22:00 itibariyle son buluyor

Yaz dönemi ya ondandır. Mesela kış döneminde 20:30'da başlıyor son seferler

Yeni yönetimle dinamik çizelge işine geçmeleri güzel oldu. Eski yönetimde hatların nabzı bu kadar tutulmuyor, saatler olabildiğince sabit kalıyordu.

Keşke bu akşam da önceden planlanmış bir ek sefer uygulamaları olup bunu ilgili kanallardan duyursalardı.

Yıllar önce Balat Ormanı'nda düzenlenen Balfest için bile B10 - 14F hatlarına ek sefer koymuşlardı. Bursaspor maçına koymamaları çok yanlış olur.

Uzun hatlarda mesela yaz döneminde 22:00'dan sonra, kış döneminde de 21:00'dan sonra gece 23:00 kadar en azından saate bir olacak şekilde Jest'ler çalışabilir. Bunu batı grubu çok güzel uygulayabilir

Maçtan sonra minibüse biniyorum ben Allah'tan minibüsler çalışıyor gece 1 e kadar

Asıl sıkıntı istasyonun kalan 2 kapısı çift taraflı olmalı

Geri