Burulaş - Bursa Ulaşım Toplu Taşıma İşletmeciliğinden Haberler

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Haha ne olacak 5 tane e ata gelir işte sanki 100 tane otobüs alacaklar

İki makam aracına karşılık aldıkları beş Jest'i yere göğe sığdıramayanlardan iyidir.

Kişilere bakıp ön yargılı, peşin hükümlü konuşmanın anlamı yok. Şu an daha basit işlerde dahi Mehmet Kürşat Çapar'ın ilk dönemine göre farklar var. Bu farkları daha da görebiliriz veya görmeyebiliriz ama görmeyeceğimizden bu kadar emin olmak şu an için doğru değil.

Kıymetli hemşehrilerim,

30 Ağustos Zafer Bayramımıza özel olarak, BursaRay'da ulaşımı ücretsiz hale getiriyoruz. 🇹🇷

30 Ağustos Pazar günü boyunca ek seferler dâhil BursaKart kullanımıyla BursaRay'dan ücretsiz faydalanabilirsiniz.

Zafer Bayramımız kutlu olsun.
Şanlı Tarihten Güçlü İstikbale 🇹🇷

Kaynak: Bursa Büyükşehir Belediyesi / Instagram

785362440_18375260338237611_4002367583561593258_n.webp

Bursa’nın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 104. Yılı Etkinlikleri Kapsamında Trafik Düzenlemesi​

Bursa’nın düşman işgalinden kurtuluşunun 104. yılı kapsamında11 Eylül 2026 tarihinde gerçekleştirilecek etkinlikler nedeniyle, kent merkezinde bazı yollar trafiğe kapatılacaktır.

11 Eylül 2026 Cuma günü, saat 08.30’dan etkinliklerin tamamlanmasına kadar Altıparmak Caddesi, Varyant Altı Kavşağı, Hasta Yurdu Caddesi, Orduevi Önü Kavşağı, Setbaşı Kavşağı ve Atatürk Caddesi istikametindeki yolların trafiğe kapatılması nedeniyle, toplu taşıma seferlerimizde gecikme ve aksamalar yaşanabilir.

Yolcularımızın seyahat planlamalarını bu durumu göz önünde bulundurarak yapmaları ve mümkün olduğunca alternatif ulaşım seçeneklerini değerlendirmeleri önemle rica olunur.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kaynak: Burulaş (Web Sitesi)

Yine tekrarlıyorum, trafik düzenlemesi kaynaklı geçici güzergah uygulaması böyle duyurulmaz. Şu an hiç kimse hangi hat nereden geçecek, ne olacak bilmiyor. Mesela direkt Şehreküstü - Atatürk Caddesi (Heykel) - Setbaşı güzergahını kullanan 35C ne olacak? Sadece yolcuya yönelik duyuru konusunda değil, şoförlere yönelik duyuru konusunda da zayıflar.

Yarın akşam 28 kullanmam gerek ama şehreküstünden binicektim.. Bu duyuruyu görür görmez takip ediyor olucam nerden geçeceğine dair.

Çok yüksek ihtimalle Fevzi Çakmak Caddesi - Kent Meydanı - Merinos - Eski Stadyum (Millet Bahçesi) - Kültürpark güzergahını kullanır.

Haşim İşcan Caddesi - Altıparmak - Çekirge/Kükürtlü güzergahını kullanan tüm hatlar bence bu güzergahtan verilir.

Haşim İşcan Caddesi - Altıparmak - Çekirge/Kükürtlü güzergahını kullanan tüm hatlar bence bu güzergahtan verilir.
Herhangi bir hattın geçtiği herhangi bir bölgede olası bir çalışma, program vs. olduğunda bunları neden detaylı duyurmazlar anlamıyorum.
Umarım yarına kadar bu hatların hangi güzergahları kullanacağı belirtilir.

Herhangi bir hattın geçtiği herhangi bir bölgede olası bir çalışma, program vs. olduğunda bunları neden detaylı duyurmazlar anlamıyorum.
Umarım yarına kadar bu hatların hangi güzergahları kullanacağı belirtilir.

Umut hepimizi hayata bağlayan bir unsur ama bu konuda umutlanma derim. Burulaş hep böyleydi, şimdi de böyle. Yani o güzergahlar İETT'deki gibi tek tek belirtilmeyecek.

Evet orası oluyor, mesela Çatalfırın kavşağı denilebilir ve herkes anlar. Halktan kopuk saçma sapan deyimler kullanıyorlar

Varyant şehircilikte alternatif yol anlamında kullanılıyor. İzmir'de vs. direkt bu adla anılan yollar var.

Ancak Çatalfırın kavşağının nesi varyantmış onu çözemedim.

Aklıma geldi, lisede 24B'de okul çıkışı oturarak gidebilmek için iki durak öncesinden binerdim.

Screenshot_20260910_224208_BursaKart.webp

Bu durak yani. Adı cadde ama kendisi sokaktan hallice. Böyle absürt tanımlar işte.

Geri