Emirhan Sevdalı
WT Yönetici
Bursa ulaşımında gözünüze çarpan enteresanlıkları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
Araç değişmiştirFotoğraflayamadım ancak 9M hattında çalışan 16 M 10061 plakalı Jest'in şoför kapısı altında Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Özel Halk Otobüsçüleri Odası logoları yerine sözleşmeli araçlardaki gibi Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Burulaş logoları vardı. Görünce çok şaşırdım.
Neden beyaz yenilememi yaptırmış
Neden beyaz yenilememi yaptırmış
Acaba karoser yenileme yaparken kaplamayı bu şekilde bırakıp hatta mı çıktı araç sahibi ?Bilmiyorum ki görünce çekip paylaştım.
Bence aracını yenileyecek.
Bence aracını yenileyecek.
Makyajlı Kasa Kent LF ye bence hazırlıklı olalım o da olabilir.Yerine gelecek bir Cobra'ya hazırlıklı olalım batı ÖHO bu gidip son model Citiport almaz![]()
Bencede, ama nedense içime New conecto gelecek gibi doğuyor da, hayırlısıYerine gelecek bir Cobra'ya hazırlıklı olalım batı ÖHO bu gidip son model Citiport almaz![]()
Bencede, ama nedense içime New conecto gelecek gibi doğuyor da, hayırlısı![]()
Conecto Hybrid Kent LF ,Cobra, Citiport veya 2023 yada son seriden bir BMC Procity de gelebilir.Bencede, ama nedense içime New conecto gelecek gibi doğuyor da, hayırlısı![]()
Bencede, ama nedense içime New conecto gelecek gibi doğuyor da, hayırlısı![]()
Conecto Hybrid Kent LF ,Cobra, Citiport veya 2023 yada son seriden bir BMC Procity de gelebilir.
Jest dışında her araç olabilir dediğiniz gibi Bursa Ulaşımı'nda bu kadar Jest fazla ki tamam bazı hatlara tam olur da bazı hatlarda sıkıntılı bir araç. Aslında Conecto da yakışır."Eski aracı Temsa olanın yeni aracı ne olabilir ki?" diyeceğim ama aklıma Samet abinin eski aracı Temsa olan 16 M 00007'ye 3. nesil Conecto koyduğu geliyor.
Her şey olabilir hazırlıklı olalım. İki Jest'e dönmediği sürece her araç olur![]()
Jest dışında her araç olabilir dediğiniz gibi Bursa Ulaşımı'nda bu kadar Jest fazla ki tamam bazı hatlara tam olur da bazı hatlarda sıkıntılı bir araç. Aslında Conecto da yakışır.
Neden 300 araç değilŞu an batı grubunda 296 Jest var. Son M plakalı 8 metre olan 16 M 00245 minibüs dönüşümüne girerse 298 minibüs ile, 12 metreye geçerse 296 minibüs ile dönüşüm tamamlanacak.
Bu arada düz beyaz da toplu taşımaya yakışmış en azından göz yormuyor. Toplu taşıma araçları bu renk olsaydı nasıl olurdu acabaSanırım gri kuşaklı sarı beyaz renk düzeninden önce sözleşmeliler düz beyazdı, tam hatırlayamadım @Berktuğ abi bilir.
Beyaz boya üzerine yeşil kaplama yapıyorlar. Tahminen kaplama yetişmedi, mecbur seferlere başlamış. İlk yat gününde tahminen yeşillenir.
Neden 300 araç değil
Sanırım gri kuşaklı sarı beyaz renk düzeninden önce sözleşmeliler düz beyazdı, tam hatırlayamadım @Berktuğ abi bilir.
Beyaz boya üzerine yeşil kaplama yapıyorlar. Tahminen kaplama yetişmedi, mecbur seferlere başlamış. İlk yat gününde tahminen yeşillenir.