Burulaş - Hangi Hatta Hangi Otobüs Vardı?

T2 yerine Bursaray Terminal uzatması yapılsaydı Terminal'den kalkan metro ile aktarmasız Üniversite'ye gidebileceğini mi sanıyorsun?

Muhakkak Osmangazi ya da Acemler'de aktarma yapılacak şekilde bir işletim olurdu.
Bende öyle düşündüm zaten illaki aktarma olucak ta çift bilet basıp 200 metre yürümek yerine trenden inip trene biniceksin bunda da bir sıkıntı yok bence.

Yine mi başladınız aynı muhabbete yeter arkadaş

T2 metro olamaz o iş geçti gitti bitti
93 niye kapatılsın güzel kardeşim 43H kac mahalle dolaşıyor haberin var mı

Ben sadece akşam arkadaşla buluşurken Timurtaşpaşa'da 38'de çalışırken gördüğüm E Ata'yı buraya yazdım. Normalde bu E Ata'lar F1 1MB H4 dışına çıkmıyor ya.

Bu numune arkadaş yine konuyu aktarma hayallerine getirdi. 🤦‍♂️

Ben sadece akşam arkadaşla buluşurken Timurtaşpaşa'da 38'de çalışırken gördüğüm E Ata'yı buraya yazdım. Normalde bu E Ata'lar F1 1MB H4 dışına çıkmıyor ya.

Bu numune arkadaş yine konuyu aktarma hayallerine getirdi. 🤦‍♂️
Tamam heryere otobüs gitsin üni.den kestele hat getirin o zaman metro kestel içine girmiyorya.
Hem ben 31A 1M gibi hatlarda da görmüştüm E-Ata yı

Biz T2 metro olsaydı diye bu hattın inşaatına başlandığında diyorduk. Hat açılalı 4 yıl oluyor. Sence de bunu demek için artık epey geç kalmadın mı 🤣
Hala bi ümit var be. Gençosman ile Kent meydanı arası iptal edilip tünelle osmangazi istasyonuna tek hatla gidilip tekli veya çiftli setlerle işletilebilir yapılacka şeyler kurpların düzeltilmesi istasyon kotunun yükseltilip tünel açılması

Hala bi ümit var be. Gençosman ile Kent meydanı arası iptal edilip tünelle osmangazi istasyonuna tek hatla gidilip tekli veya çiftli setlerle işletilebilir yapılacka şeyler kurpların düzeltilmesi istasyon kotunun yükseltilip tünel açılması
O ümidini sal artık @Bursarayci :D

Bursada tünel yapmak he anca rüyalarda

O ümidini sal artık @Bursarayci :D

Bursada tünel yapmak he anca rüyalarda

Arkadaş daha Burulaş'ı tanımıyor abi. Kişiselleştirilmiş Bursakart'larda fotoğraf, ad soyad, kart türü, seri numarası gibi bilgileri basmak için kullanılan termal yazıcıların harcadığı ribonu hesaplıyor bu adamlar tünel mi yapacakmış? Tünel değil anca "karpal tünel sendromu" yaparlar :D

Yine mi başladınız aynı muhabbete yeter arkadaş

T2 metro olamaz o iş geçti gitti bitti
93 niye kapatılsın güzel kardeşim 43H kac mahalle dolaşıyor haberin var mı
93 Bursaray'a pararel gidebilen güzel alternatiflerinden biridir trafik vs. olsa dahi Terminal'den direkt Üniversite'ye hatta aktarma ile Üniversite'den Akçalar, Gölyazı, Balkan Mh.,Göçmen Knt. gibi bir çok yere gidilebiliyor. 93 örneğin herhangi bir durumda direkt geçilebilecek bir hat ondan kapanmaz ki benim şahsi düşüncem ileride 93'ü 2 ye bölüp farklı yerelere verilebilir.

93 Bursaray'a pararel gidebilen güzel alternatiflerinden biridir trafik vs. olsa dahi Terminal'den direkt Üniversite'ye hatta aktarma ile Üniversite'den Akçalar, Gölyazı, Balkan Mh.,Göçmen Knt. gibi bir çok yere gidilebiliyor. 93 örneğin herhangi bir durumda direkt geçilebilecek bir hat ondan kapanmaz ki benim şahsi düşüncem ileride 93'ü 2 ye bölüp farklı yerelere verilebilir.
Benim şahsi fikrim ise ileride T2 BursaRay'a bağlanıp 93 iptal edilebilir böylelikle Terminalden üniversiteye tek biletle gidebilirsin.
Ama illa yurtlara gidiceksen iki aktarma ile gidersin bi zahmet.

Geri