Demiryolları Ulaşımı Haberler ve Duyurular

Ancak elektrikli otobüs yerine troleybüslerin olması her zaman daha iyi. Bataryalı araç olmadığı için ömrü daha uzun olur, rampa performansı daha iyi olur.
Rampada tellerden çıkarsa ne olacak çokça karşılaşılan bir durum ayrıca elektirkli otobüslerin veya arabaların rampa performansları içten yanmalılara göre çok daha iyi kötü olduğunu nereden çıkardın. :D

• Beğen
Tepkiler: mkr
Rampada tellerden çıkarsa ne olacak çokça karşılaşılan bir durum ayrıca elektirkli otobüslerin veya arabaların rampa performansları içten yanmalılara göre çok daha iyi kötü olduğunu nereden çıkardın. :D

İçten yanmalılara göre kötü demedim abi troleybüslere göre kötü dedim

Laptop nasıl şarjdayken farklı bataryayla çalışırken farklı performans gösteriyor o hesap

bunların küçük bataryaları var. Cumhuriyetin ilk yıllarında olanlar gibi elektrik gidince dımdızlak ortada kalmıyorlar

Elektirkli arabalarda % 10 un altına inmediği sürece bir performans kaybı yaşamazsın sorun yok yani önemli olan alt yapı ve araçların menzili

Tamam abi troleybüs eski bir sistem troleybüs telleri de görüntü kirliliği elektrikli otobis olsun (!) 😀

Halbuki Zürih'te bile var bizde neden olmasın da işte...

bunların küçük bataryaları var. Cumhuriyetin ilk yıllarında olanlar gibi elektrik gidince dımdızlak ortada kalmıyorlar

Troleybüs çok daha iyi olur diyorum ama anlatamıyorum ki 😂

Tamam abi troleybüs eski bir sistem troleybüs telleri de görüntü kirliliği elektrikli otobis olsun (!) 😀
T5’de görüntü kirliliği oluşturmaması açısından elektriği yerden 3. ray olarak vermişlerdi. Bu troleybüslere de aynısı uygulanamaz mı? Hatta araçlara kılavuz tekerlek de takılır raylı sistem deriz. Burulaş elindeki eski otobüsleri böyle dönüştürüp kullanabilir

Geri