Elektirikli Otomobiller ve Satış Rakamları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Elektirikli araba satışları %55 ötv ye rağmen hala 10 binlerin üzerinde aylık olarak togg 5 bin adede yakın satarak uzak ara önde yıl başı ben ötv düzenlemesi bekliyorum özellikle yurtiçi üretimlerin %20 yi geçmeyen bir ötv uygulaması olmalı togg ve hyundai özellikle bunu talep edecektir.

HRMYIerXUAQragx.webp HRMYIeoWgAIIK0B.webp HRMeNaBXoAQEc1q.webp

Elektirikli araba satışları %55 ötv ye rağmen hala 10 binlerin üzerinde aylık olarak togg 5 bin adede yakın satarak uzak ara önde yıl başı ben ötv düzenlemesi bekliyorum özellikle yurtiçi üretimlerin %20 yi geçmeyen bir ötv uygulaması olmalı togg ve hyundai özellikle bunu talep edecektir.

Ekli dosyayı görüntüle 53943 Ekli dosyayı görüntüle 53944 Ekli dosyayı görüntüle 53945
Elektrik araçlardan umarım ÖTV denen acımasız vergi kaldırılır...

Böylece çevreci elektrikli arabalarda teşvik edilmiş olur🙏✅

Elektrik araçlardan umarım ÖTV denen acımasız vergi kaldırılır...

Böylece çevreci elektrikli arabalarda teşvik edilmiş olur🙏✅

Aynı şekilde motor hacmi, segmenti vb. özellikler doğrultusunda içten yanmalı motorlu araçlarda da ÖTV'nin kaldırılmasından yanayım.

Lüks sayılabilecek arabalarda ÖTV uygulansa yeter ama bunun için de lüks tanımının iyi belirlenmesi lazım.

Hatta bununla birlikte ben 150 cc'ye kadar olan motosikletlerin dahi vergi muafiyeti kapsamına alınması gerektiğini düşünüyorum. 100 cc'ye kadar olan motosikletler MTV'den muaf ama yetersiz bir uygulama.

Geri