Emirhan WT Kullanıcı Mesaj 12,693 Puan 17,212 Konum İzmir Dün 20:50 da #1 Enerji piyasası düzenleme kurumu (epdk) ile ilgili haberleri burada paylaşabilirsiniz.
Emirhan WT Kullanıcı Mesaj 12,693 Puan 17,212 Konum İzmir Dün 20:50 da #2 Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), yarından itibaren geçerli olmak üzere elektrik ve doğalgaza yüzde 25 oranında zam yapıldığını açıkladı ankahabera - X
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), yarından itibaren geçerli olmak üzere elektrik ve doğalgaza yüzde 25 oranında zam yapıldığını açıkladı ankahabera - X
mustafag WT Moderatör Mesaj 3,194 Puan 6,488 Yaş 38 Konum Bursa Dün 21:12 da #3 Zam geliyor demiştim, hepimize geçmiş olsun
Efe16 WT Yönetici Mesaj 10,548 Puan 19,737 Yaş 39 Konum Bursa Dün 23:39 da #4 mustafag' Alıntı: Zam geliyor demiştim, hepimize geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... Öyle söylersen seni dinlerler keşke söylemeseydin unuturlardı belki
mustafag' Alıntı: Zam geliyor demiştim, hepimize geçmiş olsun Genişletmek için tıkla ... Öyle söylersen seni dinlerler keşke söylemeseydin unuturlardı belki
mustafag WT Moderatör Mesaj 3,194 Puan 6,488 Yaş 38 Konum Bursa 56 dakika önce #5 Efe16' Alıntı: Öyle söylersen seni dinlerler keşke söylemeseydin unuturlardı belki Genişletmek için tıkla ... Daha dur sözde devlet desteğide son bulacak
Efe16' Alıntı: Öyle söylersen seni dinlerler keşke söylemeseydin unuturlardı belki Genişletmek için tıkla ... Daha dur sözde devlet desteğide son bulacak