Fenerbahçe SK 2025-2026 Sezonu 🐤

Bilgilendirme​

Profesyonel A Takım oyuncularımızdan İrfan Can Kahveci, sezon sonuna kadar Kasımpaşa’ya kiralanmıştır.

Oyuncumuza ligin geri kalan bölümünde sakatlıktan uzak başarılı bir sezon dileriz.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Yuvana hoş geldin Mert Günok​

1767887975781.webp

Fenerbahçemiz, altyapımızda yetişen ve uzun yıllar formamızı giyen Mert Günok’u yeniden kadrosuna kattı. Milli kaleci kendisini 2.5 yıllığına sarı lacivert renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde Futbol Şubemizden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ertan Torunoğulları, Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ömer Topbaş ve Turgay Terzi ile Sportif Direktörümüz Devin Özek de yer aldı.

Mert Günok’a ailemize yeniden hoş geldin diyor, sarı lacivert forma altında sonsuz başarılar diliyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Ailemize hoş geldin Mattéo Guendouzi​

1767949487901.webp

Fenerbahçemiz, 26 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu Mattéo Guendouzi’yi kadrosuna kattı. Fransız millî oyuncu kendisini 4,5 yıllığına sarı lacivert renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde Futbol Şubemizden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Ertan Torunoğulları, Futbol A.Ş. Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ömer Topbaş ve Turgay Terzi ile Sportif Direktörümüz Devin Özek yer aldı.

Mattéo Guendouzi’ye ‘Ailemize hoş geldin’ diyor, sarı lacivert forma altında sonsuz başarılar diliyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Bilgilendirme​

Futbolcumuz İrfan Can Eğribayat, satın alma opsiyonu ile birlikte sezon sonuna kadar Samsunspor’a kiralanmıştır.

Oyuncumuza ligin geri kalan bölümünde sakatlıktan uzak başarılı bir sezon dileriz.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Bilgilendirme​

Profesyonel Futbol A Takım oyuncularımızdan Cenk Tosun ile karşılıklı anlaşmaya varılmış ve sözleşmesi feshedilmiştir.

Cenk Tosun’a kariyerinin bundan sonraki döneminde başarılar dileriz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

Geri