Fenerbahçe - Olympique Lyon ⚽

Fener çok pasif kaldı ilk 10 dakika sonrası kendi evinde bu kadar pas hatası olursa o iş yaş

Elinde asensio gibi şampiyonlar ligini iyi bilen, tecrübeli oyuncuyla maça başlamamak da hata. Asensioyla başlayıp ikinci yarı taliscayı alabilirdi. Neyse artık. İkinci maç umarım kazanırız.

Elinde asensio gibi şampiyonlar ligini iyi bilen, tecrübeli oyuncuyla maça başlamamak da hata. Asensioyla başlayıp ikinci yarı taliscayı alabilirdi. Neyse artık. İkinci maç umarım kazanırız.
Fener haftaya Fransa’da şöyle bir kadroyla çıkarsa bir nebze daha domine edebilir gibi

Ederson
Ake
Skriniar
Levent
Semedo
Kante
Guendouzi
Kerem
Asensio
Muriqi
Greenwood
4-2-4

Maçı canlı izlemedim, sadece özetine baktım. O yüzden dünkü maç özelinde değil, genel olarak bir konuda fikir belirteceğim. Fenerbahçe olur da Şampiyonlar Ligine kalırsa Talisca’nın 11’de olmaması lazım. Türkiye Liginde oynar ama Şampiyonlar Ligi başka bir seviye. Orada yetenek kadar, mücadele ve fizik gücü de önemli. Talisca yetenekli bir futbolcu, top ayağındayken iyi belki ama ikili mücadeleye çok girmez, takım savunmasına yeterince yardım etmez, orta sahayı rakibe verirsin. Futbolda orta saha çok önemli, mücadele ve fizik gücü düşük oyuncu ile zorlanırsın.

Kadroya bakıyorsun güzelde oyuncular var ama teknik anlamda sıkıntılar var bence. İsmail hoca ile yollar bir kaç haftaya ayrılır. Bana göre İsmail hocanın başa gelmesi duygusaldı, gerekte yoktu

Geri