Bu zamlarla enflasyon dururmu abi ülkede hiç bir ürün yerinde durmuyor.1 Ocak’ta yürürlüğe girecek ÖTV artışıyla motorin litre fiyatı 1,41 TL, benzin ise 1,32 TL zamlanacak.
"Zam değil, zamcık"
Olacak O Kadar - Levent Kırca
Gerekli dolum yapılmıştırBu gece benzinin litre fiyatına
1 lira 32 kuruş,
motorinin litre fiyatına ise
1 lira 42 kuruş oranında
zam yansıtılması bekleniyor.
Gelen zam ÖTV zammı. Elektrikte önce sözde devlet desteği kısıtlamasına gidiliyor, ardından tamamen sonlanacak. Bu durumda evden dolum yapanlara otomatik zam gelmiş olacakAkaryakıt durmuyor. Elektrikli araçlar içten yanmalılar kadar yaygın olsa ev elektriğine de okkalı zam gelir de... Şimdilik neyse ki böyle bir durum yok.
Ben petrol türevli bir araba artık hayatta almam bu benzin fiyatları faiş bakım ve parça masrafları insanların belinin büküyor param yeterse bir elektirikli araba alıp keyfime bakarım.Gelen zam ÖTV zammı. Elektrikte önce sözde devlet desteği kısıtlamasına gidiliyor, ardından tamamen sonlanacak. Bu durumda evden dolum yapanlara otomatik zam gelmiş olacak
@Emirhan Sevdalı ne diyor bu yahuBen petrol türevli bir araba artık hayatta almam bu benzin fiyatları faiş bakım ve parça masrafları insanların belinin büküyor param yeterse bir elektirikli araba alıp keyfime bakarım.
Bir gün sizde teknolojinin bu harikası karşısında gardınızı indireceksiniz.Abi ben pes ettim artık o yüzden bir şey demiyorum![]()