Güncel Akaryakıt Fiyatları

Elektirikli bisiklet yada motor bunlar güzel

Risksiz araçlar. Jiroskop teknolojisi kullanan tek teker ya da hoverboardlar çok riskli. Cihaz kendini kilitler ya da kapatırsa sürücüyü üstünden atar. Kick scooter (Binbin vs.) jiroskopa sahip değil ancak o da küçük tekerlekleri nedeniyle riskli.

Bu arada dört tekerlekli, direksiyonlu golf arabası formunda elektrikli araçlar da yaygınlaşıyor Arora'nın vs. Mudanya harici Bursa şehir içinde de görüyorum. Hibrit veya benzinli bir binek aracın haricinde ikinci araç olarak kullanılabilir bu araçlar.

Hocam sen tek teker bisikleti süren adam hiç gördün mü,istanbul da 40 45 yaşında bazı abiler kullanıyor denk gelip röportaj yapmışlar bazıları 2 hfta da anca alışmış ama 1 saat süren iş yerine 14 dk da gidiyomuş adam
Bursa'da da denk geliyorum. Bu alet yeniden gündem olacak gibi duruyor. Almayı düşünenler şimdiden alsın yoksa popüler olursa şuan ki fiyatlara X3 yaparlar

CNBC-E'de yer alan habere göre Orta Doğu'da yaşanan son gelişmeler ve petrol fiyatlarındaki hareketlilik nedeniyle motorine yapılması beklenen 6.69 TL'lik zam iptal edildi.

Motorine 3 Mart'ı 4 Mart'a bağlayan gece yapılması planlanan 6,69 TL'lik zam uygulanmayacak.
Hayret, ben şok!!!

Geri