Esimler'in yasaklanması çok kötü oldu
Valla bana istersiniz e-simle hemen konuşmaya başlayın diye mesaj geldi bem fiziki simi seçtim.Esimler'in yasaklanması çok kötü oldu
Valla bana istersiniz e-simle hemen konuşmaya başlayın diye mesaj geldi bem fiziki simi seçtim.
Desteklese kesin ilk sen geçersinBenim telefonum E-SIM desteklemiyor.
Desteklese kesin ilk sen geçersin![]()
Onların yasaklanması normal bence operatör yatırım yapmış sen adamın müşterisini alıyon olmaz öyleYok arkadaş onu demiyor abi.
ESIM üzerinden çalışan, dünya geneli geçerli olan bazı platformlar vardı operatör gibi hizmet veren. Ama operatör değiller. Bunu genellikle turistler kullanır ama bizde mevcut operatörlerden ucuza geldiği için kullanıyordu insanlar. Onlara yasak geldi.
Benim telefonum E-SIM desteklemiyor.
Onların yasaklanması normal bence operatör yatırım yapmış sen adamın müşterisini alıyon olmaz öyle
Türkiye şartlarında evetOnların yasaklanması normal bence operatör yatırım yapmış sen adamın müşterisini alıyon olmaz öyle
Türkiye şartlarında evet
Kapitalist sistem buna evrildi, yapacak bir şey yok. Her sistem gibi bu sistemde son bulacak tabiTürkiye şartı olsun dünya şartı olsun,
Airbnb bina yatırımı yapmıyor evi olanların evini kullandırıyor.
Uber araç yatırımı yapmıyor, aracı olanların aracını kullandırıyor
Bu tarz E-SIM platformları operatörler gibi yatırım yapmıyor, operatörlerin üzerinden geçiniyor.
Yeni nesil, küreselleşme vs. adı altında böyle olmamalı. Ve bu tarz sistemlerin ortak yanı hep esneklik, aidiyetsizlik vs. Böyle olmaz.
Ben dünya genelinde de günü geldiğinde bu tarz girişimlere müdahale edileceğini düşünüyorum. Buna şu an bazı ülkeler müdahale ediyor diye sığlık, dışa açık olmama, diktatörlük gibi yakıştırmalar yapılıyor ama ben bunu doğru bulmuyorum.
Ben gideyim restoran açayım adam evinden sipariş usulü yemek satışı yapsın ya da seyyar satıcılık yapsın, olur mu? Sonra da oralardan zehirlenen muhatap bulamasın.