Güncel Akaryakıt Fiyatları

Sadece araba değil, diğer alışveriş türlerinde de azalma var, bim, a101 vb gibi yerlerde bazı ürünlerin fiyatı düştükçe düşüyor, bunun sebebi alan kişi yok, çevremdeki marketlerin hepsinde gerçek bu, belki bursa veya istanbulda durum farklı olabilir.

İşte bu. Bizden para kazanamadıktan sonra yaptıkları işe yaramaz. Bu yüzden bu işi yoluna koymaları gerekecek. Vergiyi ödeyebilecek insan olmadığında yüksek vergi işe yaramaz 😉

Araç sahipleri dikkat!​

Petrol ve dolar kurundaki hareketlilik benzin ve motorine zam olarak yansıyor.

ABD-İran arasındaki ateşkesin sona ermesi ve Körfez ülkelerini de kapsayan saldırıların başlaması, Hürmüz Boğazı’ndan tanker geçişlerinin düşmesi ve gemi trafiğinin durma noktasına gelmesi akaryakıta yeni zamları gündeme getirdi.

17 Temmuz 2026 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere motorine 3,10 lira, benzine 1,15 lira zam yapılması bekleniyor.
Kaynak: NTV

Akaryakıt fiyatlarında araç sahiplerini yakından ilgilendiren yeni bir gelişme yaşandı. Küresel enerji piyasalarında artan jeopolitik gerilimlerin etkisiyle benzin fiyatlarına yarından itibaren geçerli olmak üzere 1,23 TL zam yapılması bekleniyor.

Geliyor geliyor geliyor...

Geliyor geliyor geliyor...
Ben tekrar belirteyim ülkede araba kullanmak lüks gerçekten ben şahsen paramın yettiği kadarıyla elektirikli tercih ederim artık benzin ve mazot benim için kapandı sadece yakıt değil en ufak bir sorunda 1 maaş para harcamak içten değil bunları karşılayacak güç yok.

Geri