Habaş Otobüs

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emirhan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben beğenmedim, daha çalışmaları lazım. Tasarımcıları sanırım otomotiv dünyasından gelmiyor ya da yeteri kadar otomotiv tecrübesi yok.

Bir kere mavi ve tonları özellikle ne kadar koyu olursa tasarım dilinde soğuk ve itici anlamına gelir. Aracın dışında güneş ışığı ile birlikte güzel durabilir ama güneş ışığı almayan iç konumda hoş olmaz.

Habaş'ın ürettiği dizel otobüs yakında İstanbul'da halk otobüsü olarak hatta çıkacak.

Mercedes OM936 motor ZF Ecolife 2 şanzıman ile Conecto ve Cobra'yı andırıyor.

Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun İstanbul'da bir ilk olacak. Darısı Bursa ÖHO ve Burulaş'a araç tasarımı biraz daha dıştan iyileştirilse tamamdır. Kokpit sağ tarafı Bmc Procity, iç kısmıda sıradan bir otobüs tasarımı.

Hayırlı olsun İstanbul'da bir ilk olacak. Darısı Bursa ÖHO ve Burulaş'a araç tasarımı biraz daha dıştan iyileştirilse tamamdır. Kokpit sağ tarafı Bmc Procity, iç kısmıda sıradan bir otobüs tasarımı.

Burulaş'a göre fazla karoserci işi oluyor. Güleryüz Cobra, (eski) Tezeller, Türkkar, Habaş gibi karoserci otobüslerini belediyelere yakıştırmıyorum. BMC, Karsan, Otokar gibi büyük markalar daha yerinde

Burulaş'a göre fazla karoserci işi oluyor. Güleryüz Cobra, (eski) Tezeller, Türkkar, Habaş gibi karoserci otobüslerini belediyelere yakıştırmıyorum. BMC, Karsan, Otokar gibi büyük markalar daha yerinde
Güleryüz bence herşeye yakışabilecek bir marka. Karsandan daha üstte benim gözümde. Yurtdışında belediyeler de kullanıyor diye biliyorum

Geri