Aracın ön takımları Belde’ye benziyor.Elektriklileri de var bahsetmiştim daha önce
Ekli dosyayı görüntüle 31239Ekli dosyayı görüntüle 31240
Üç kapılı beyaz olan şehir içi tip 8.2 metre. Mavi olan servis tipi 8.2 metre
12 metre elektrikli de var.
Otobüs güzel mavi koltuk desenini beğendim bursa içinde idealOtobüsten indim. İç tasarımını paylaşıyorum
Yok beğenmedim arkası hapisane gibi yahu kapı koyacam diye arkayı berbat etmişler.2 kapılı versiyon daha iyidir.Bu arada Habaş 8.2 metrelik şehir içi elektrikli otobüsün içinden kısa kesit. @Efe16 abi seversin bunu
Habaş'ın ürettiği dizel otobüs yakında İstanbul'da halk otobüsü olarak hatta çıkacak.
Mercedes OM936 motor ZF Ecolife 2 şanzıman ile Conecto ve Cobra'yı andırıyor.
Hayırlı olsun.
Özel alsın ama BURULAŞ almasınHayırlı olsun İstanbul'da bir ilk olacak. Darısı Bursa ÖHO ve Burulaş'a araç tasarımı biraz daha dıştan iyileştirilse tamamdır. Kokpit sağ tarafı Bmc Procity, iç kısmıda sıradan bir otobüs tasarımı.
Burulaş bmc ve karsan harici şuan pek alım yapmaz sanırım özeller alabilir uygunsa fiyatı.Özel alsın ama BURULAŞ almasın
Hayırlı olsun İstanbul'da bir ilk olacak. Darısı Bursa ÖHO ve Burulaş'a araç tasarımı biraz daha dıştan iyileştirilse tamamdır. Kokpit sağ tarafı Bmc Procity, iç kısmıda sıradan bir otobüs tasarımı.
Güleryüz bence herşeye yakışabilecek bir marka. Karsandan daha üstte benim gözümde. Yurtdışında belediyeler de kullanıyor diye biliyorumBurulaş'a göre fazla karoserci işi oluyor. Güleryüz Cobra, (eski) Tezeller, Türkkar, Habaş gibi karoserci otobüslerini belediyelere yakıştırmıyorum. BMC, Karsan, Otokar gibi büyük markalar daha yerinde
Güleryüz bence herşeye yakışabilecek bir marka. Karsandan daha üstte benim gözümde. Yurtdışında belediyeler de kullanıyor diye biliyorum
Güleryüzün otobüsleri gerçekten güzel bursanın aslında daha fazla tercih etmesi gerekli çok az var burulaşta cobra 12 mGüleryüz bence herşeye yakışabilecek bir marka
Bursa öho kesin almalı eski araçlarını bunla yenilesinler.
Otobüs güzel birde içinden bir foto görsek iyi olur.Araç bugün çalışmaya başlamış. Hayırlı olsun darısı başımıza.