Gösteriş sadece kendi bozduklarını şimdi şirin görünmek için eski haline getiriyoruz gibi gösterecekler kimse yemez bunlarıAnlamadığım büyükşehire ne?
Belki grubun şark kurnazlığı diyorsun yaniGösteriş sadece kendi bozduklarını şimdi şirin görünmek için eski haline getiriyoruz gibi gösterecekler kimse yemez bunları
Bursa halkını etkilediği için büyükşehir ilgilenmiş olabilir, bir de Bursa’da kullandıkları otogar BBB’ye aitAnlamadığım büyükşehire ne?
Özelleşti ya, firma ve ihaleyi yapan bunu düşünmemiş mi?Bursa halkını etkilediği için büyükşehir ilgilenmiş olabilir, bir de Bursa’da kullandıkları otogar BBB’ye ait
Otogarı adamlar parasını verip kullanıyor şirket bi ton para verdi ihalede onların istediği neyse o olur haber bence yok hükmende bunları eskiden beri çok yaparlar bişey yapıyormuş gibi yapmakBursa halkını etkilediği için büyükşehir ilgilenmiş olabilir, bir de Bursa’da kullandıkları otogar BBB’ye ait
Gösteriş sadece kendi bozduklarını şimdi şirin görünmek için eski haline getiriyoruz gibi gösterecekler kimse yemez bunları
Şahsen ben burada işi particilik olarak görmüyorum. Bir grubun inatla halkın lehine olan şeyleri şirketlerin lehine çevirmesine sinir oluyorum. Belediyelerin para kazanması birilerinin zoruna gittiOrtada bozulan edilen bir durum yok. Parti - siyaset ekseninde diyorsan Kocaeli ve Sakarya Büyükşehir Belediyeleri de ihaleyi kaybetti.
Artık ihaleleri alan Havabüs, Lider Siirt ve Havaist düşünsün.
Firma yolcuyu düşünse ihaleyi kazanmazdıÖzelleşti ya, firma ve ihaleyi yapan bunu düşünmemiş mi?
Bozulan ve bozulmaya devam eden o kadar şey varki siz gözlerinizi kapatmaya devam edin.Ortada bozulan edilen bir durum yok.