Hayır. Orhanlı'ya kadar gidiyor. Eski Pamukkale Tesisleri. Sonrası Havabus araçları ile. Kişisel deneyimimi bir önceki iletide paylaştım.Sabiha gökçenin içine giriyormu istanbul konfor
Hayır. Orhanlı'ya kadar gidiyor. Eski Pamukkale Tesisleri. Sonrası Havabus araçları ile. Kişisel deneyimimi bir önceki iletide paylaştım.Sabiha gökçenin içine giriyormu istanbul konfor
Merhaba,Hiç binmediğim için sormak isterim.
Vakit kaybı dışında bu firmanın ucuz olsa dahi tercih edilmemesine sebep olacak sıkıntıları var mı? İnternette hakkında çok şikayet gördüm ama insanların memnuniyetini kolay kolay bir yere yazmayıp şikayetini her yere yazdığını düşününce bu şikayet çokluğu yanıltabilir diye düşündüm.
Yani ucuza gitmek isterken insan bindiğine bineceğine pişman olmuyorsa ne güzel.
İstanbul Konfort'u bende deneyimleyen biri olarak BBBUS döneminde Sabiha Gökçen'de tam BBBUS olduğu yerin etrafında İstanbul Konfort'un gişe elemanları vardı ve milleti çevirip bilet almaları için kendi alanlarına yönlendiriyordu. Akabinde Orhanlı'ya kadar Havabüs araçları ile götürüp, İstanbul Konfort'un araçlarının beklediği bir alan vardı oradan araç değişimi yaptırıp Yalova'ya kadar otoban Yalova'ya girince eski yoldan gidiyordu. Ek olarak o dönemki BBBUS ile farkı BBBUS arkasından 10 dk sonra Bursa Terminal'e girmişti. Ama çok şikayet var bazı şikayet sitelerinde okuyordum.Hiç binmediğim için sormak isterim.
Vakit kaybı dışında bu firmanın ucuz olsa dahi tercih edilmemesine sebep olacak sıkıntıları var mı? İnternette hakkında çok şikayet gördüm ama insanların memnuniyetini kolay kolay bir yere yazmayıp şikayetini her yere yazdığını düşününce bu şikayet çokluğu yanıltabilir diye düşündüm.
Yani ucuza gitmek isterken insan bindiğine bineceğine pişman olmuyorsa ne güzel.