İtalya - Türkiye ⚽

Hazır İtalya'dayken Montellayı evine bırakalım.
Belçika Fransa maçı varken İtalya averaj için elek eder bizi
evine bırakalım da adamın tazminat işi var
Tff büyük gol yer
  • İlk sözleşmenin bitişi: Eylül 2026.
  • Sözleşme uzatması: 30 Haziran 2025 tarihinde yapıldı.
Yeni sözleşmenin bitişi: EURO 2028'in sonu. Yani sözleşme yalnızca 2028 yılının belirli bir tarihine değil, 2028 Avrupa Şampiyonası tamamlanana kadar devam edecek

Yine iyi oynayan takım biziz ama gol atma olayı yok nasıl olacak hoca

Adamlar 1 pozisyon buldu attı bu hocayı hala nasıl tutuyorlar şurda akıl almaz bişey

Hocayı ben de eleştiriyorum, özellikle oyuncu tercihleri konusunda. Ancak gönderilse yerine kim gelecek? Gelecek hoca milli takımı daha ileri götürebilecek mi? Ben şüpheliyim şahsen.

Bu uluslar ligi daha önce de söylediğim gibi gereksiz bir organizasyon. Diğer bir saçma yanı ise kısa süre içinde 4 tane milli maç oynanması. Herhangi bir milli takımda birkaç önemli eksiklik olunca çok dezavantajlı oluyorsun. 4 maç birden kaçırmak milli takım için absürt bir durum.

Şu dört maç özelinde Hakan, Kenan gibi oyuncuların eksikliği hissedildi. Yerlerine oynayan oyuncular da formsuz zaten.

Bir de gerçekten duygusal ve kırılgal bir takımımız var. Bir iki maç kötü gidince özgüven kaybıyla daha da kötüye gidiyorlar.

Avrupa Şampiyonası elemeleri daha iyi olur inşaallah.

Avrupa Şampiyonası elemeleri daha iyi olur inşaallah.
Santraforsuz tek tip oyunla bir yere varamayız maalesef adamlar karşımızda 1.91 lik santraforla oynuyorlar golüde onun çabasıyla attılar biz kaç kere atak yaptık hiç biri sonuçlanmadı oyun yetersiz oyuncuların hocaya bir bağlıkları kalmamış dünya kupası sonrası göndermeyen tff de suç

Geri