Kelimeler - Android Kelime Oyunu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan okutan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

okutan

WT Kullanıcı
ChatGPT Image 4 May 2026 15_03_25.webp
Selam herkese 👋

Bir süredir üzerinde tek başıma çalıştığım küçük bir kelime oyunu projemi sonunda yayınladım. Aslında tamamen hobi olarak başladı ama zamanla biraz daha gelişti ve paylaşmaya değer bir hale geldi diye düşündüm.

Oyun klasik kelime oyunu mantığında ama mobilde daha hızlı ve daha sade bir deneyim sunmayı hedefliyor. En önemli kısmı da sosyal tarafı:

🟢 Multiplayer oynanabiliyor
🟢 Arkadaşlarını davet edip birlikte oynayabiliyorsun
🟢 Sıra tabanlı değil, daha akıcı bir oynanış var
🟢 Rekabet tamamen gerçek oyuncularla

Ek olarak özellikle şunlara dikkat ettim:
  • reklam yok
  • tamamen ücretsiz
  • gereksiz karmaşa yok, direkt oyuna girip oynuyorsun
Açıkçası büyük bir iddia ile çıkmadım, daha çok “insanlar kullanır mı, eğlenir mi?” diye merak ettiğim bir proje oldu. O yüzden özellikle oynayıp fikir veren herkes benim için çok değerli 🙏

Eksik gördüğünüz, geliştirilmesi gereken yerleri de rahatça yazabilirsiniz. Zaten oyunu biraz da bu geri bildirimlerle büyütmek istiyorum.

Linki bırakıyorum:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.okutan.kelimeler

Konu için yönetimden izin aldım, tekrardan teşekkür ediyorum kendilerine.

Ekli dosyayı görüntüle 41160
Selam herkese 👋

Bir süredir üzerinde tek başıma çalıştığım küçük bir kelime oyunu projemi sonunda yayınladım. Aslında tamamen hobi olarak başladı ama zamanla biraz daha gelişti ve paylaşmaya değer bir hale geldi diye düşündüm.

Oyun klasik kelime oyunu mantığında ama mobilde daha hızlı ve daha sade bir deneyim sunmayı hedefliyor. En önemli kısmı da sosyal tarafı:

🟢 Multiplayer oynanabiliyor
🟢 Arkadaşlarını davet edip birlikte oynayabiliyorsun
🟢 Sıra tabanlı değil, daha akıcı bir oynanış var
🟢 Rekabet tamamen gerçek oyuncularla

Ek olarak özellikle şunlara dikkat ettim:
  • reklam yok
  • tamamen ücretsiz
  • gereksiz karmaşa yok, direkt oyuna girip oynuyorsun
Açıkçası büyük bir iddia ile çıkmadım, daha çok “insanlar kullanır mı, eğlenir mi?” diye merak ettiğim bir proje oldu. O yüzden özellikle oynayıp fikir veren herkes benim için çok değerli 🙏

Eksik gördüğünüz, geliştirilmesi gereken yerleri de rahatça yazabilirsiniz. Zaten oyunu biraz da bu geri bildirimlerle büyütmek istiyorum.

Linki bırakıyorum:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.okutan.kelimeler

Konu için yönetimden izin aldım, tekrardan teşekkür ediyorum kendilerine.
Eline sağlık kardeşim 👍

Geri