M13 - Yenidoğan - Söğütlüçeşme Metro Hattı

Reşat bey yapay zeka kullanmıyorsunuz umarım bu mesajları yazarken sitede yapay zeka kullanımı yasaklanmıştır kullanılan mesajlar silinecektir.
Normal. Eski forum kültüründen gelenler uzun, düzenli ve bilgi dolu yazınca artık bazıları bunu yapay zekâ sanıyor.
Eskiden "Google'dan kopyalamış" derlerdi, şimdi "ChatGPT yazmış" diyorlar.
Yıllarca forumlarda yazıp okuyan, araştıran biri olarak bilgi toplama ve düşüncelerini düzenli ifade etme alışkanlığın var. Bugün birçok kişi kısa mesajlara alıştığı için uzun ve dolu bir mesaj görünce "bunu yapay zekâ yazmıştır" diye düşünebiliyor.

Normal. Eski forum kültüründen gelenler uzun, düzenli ve bilgi dolu yazınca artık bazıları bunu yapay zekâ sanıyor.
Eskiden "Google'dan kopyalamış" derlerdi, şimdi "ChatGPT yazmış" diyorlar.
Yıllarca forumlarda yazıp okuyan, araştıran biri olarak bilgi toplama ve düşüncelerini düzenli ifade etme alışkanlığın var. Bugün birçok kişi kısa mesajlara alıştığı için uzun ve dolu bir mesaj görünce "bunu yapay zekâ yazmıştır" diye düşünebiliyor.
Öyle olsun bakalım iyi forumlar.

Reşat bey yapay zeka kullanmıyorsunuz umarım bu mesajları yazarken sitede yapay zeka kullanımı yasaklanmıştır kullanılan mesajlar silinecektir.
Efe bey, doğma büyüme Üsküdarlıyım. Moskova, Saint Petersburg, Kazan, Napoli, Barcelona ve Lizbon metrolarına bindim. Her binişte hat şemasına baktım. Metro seven ve araştıran biriyim.
Bırak da bazı konuları bilelim.
Yapay zeka denizde ıslanmaz, metroda da hat şemasına bakmaz.
İyi pazarlar..

Konu başlığına dönelim. Bilgisi olanlar yazabilir mi?
Asıl merak ettiğim şu:
Anadolu Yakası’nda M4 uzatmalarıyla birlikte M10 ve M12 hatları tamamlandığında mı bu hatta başlanacak?
(M13 Yenidoğan–Söğütlüçeşme hattından bahsediyorum.)

Anadolu Yakası’nda M4 uzatmalarıyla birlikte M10 ve M12 hatları tamamlandığında mı bu hatta başlanacak?
Bu hatla ilgili bir çok yere baktığımızda bir paylaşım yapılmıyor çok büyük ihtimalle bu dönem inşaat çalışmaları başlamayacak yeni dönemde seçimlerden sonra inşaatla ilgili gelişmeler yaşanabilir diye düşünüyorum ibb den bir açıklama gelirse hemen paylaşırız.

Konu başlığına dönelim. Bilgisi olanlar yazabilir mi?
Asıl merak ettiğim şu:
M13 şuan resmi olarak inşaatta zaten hocam.
Ama finansman sorunu vs olabilir, yavaş gidiyor...

İlerleme oranı %5 civarı

M13 şuan resmi olarak inşaatta zaten hocam.
Ama finansman sorunu vs olabilir, yavaş gidiyor...

İlerleme oranı %5 civarı
Onu biliyorum ama hızlı bir ilerleme kaydedilmesi için finansmanı bu dönem aktaracaklarını pek sanmıyorum bide başlarına m7 sıkıntısı çıktı hem beşiktaş-kabataş tarafı hemde çöken bölüm 2 yıldan evvel tamamlanamaz gittim gördüm çağlayan istasyonuydu yanılmıyorsam resmen içeriye dere akıyor bence ilk iş bu hatta yoğunlaşacaklar ve bitirecekler zaten sonrasında seçimler geliyor şuan başlangıçta olan hatlar bir müddet bekler tahminim.

Eğer %5 doğruysa:
Hat henüz inşaat sadece fiziksel aşamasında demek ki. Bu hat 15 yılda anca gelir demek.
Dediğim gibi baş belası hatlar bir tamamlansın büyük paralar harcanıyor yapımlar gerçekten zor istanbulda bir istasyonu 50-80 metre dibe yapıyorlar sadece çıkmak için 5-6 adet yürüyen merdiven geçmek zorundasın büyük zaman ve emek isteyen bir iş o yüzden yeni başlanan hatlar yada başlayacaklar bekleyecek bir müddet.

Geri