sezgin_ist
WT Yönetici
Hyundai bu teslimatları bitirmeden yeni metro aracı ihalesine girmeyecek heralde.
Bozankaya götürüyor ihaleleri valla.
Hyundai bu teslimatları bitirmeden yeni metro aracı ihalesine girmeyecek heralde.
Bozankayanın fabrika kaç vagon kapasiteli acaba bu kadar büyük mü ki alanıBozankaya götürüyor ihaleleri valla.
Bozankayanın fabrika kaç vagon kapasiteli acaba bu kadar büyük mü ki alanı
Vay be baya büyükmüş kapasite o yüzden agresfler her ihaleye katılıyorlarAnkara Sincan'da üretim tesisleri. 100.000 m2 alana sahipmişler. 2023 Yılında yayınlanan 12. kalkınma planı (2024 - 2028) raylı sistem araçlarında yerli üretim raporunda yıllık 288 adet raylı sistem üretim kapasitesi olduğu yazılmış.
8 li vagon çalışmaması vagon azlığından sanırım tam tamamlanmadı teslimatlar imalatlar bitince pik saatlerde 8 li ve daha kısa sürede gelen setlerde sorun çözülür.m7 nin yoğun olduğu saatler çok belli
O hatta ki kaousu görmek için mecidiyeköy ilk durağa gidip saat 17:45 ile 18:45 arasında gelen insan selini izleyebilirler.. sabahta belli saatlerde tabiki aynısı oluyor.
Ek olarak ara duraklardan binemiyorlar hele çocuklu bebek arabalı aileler hiç binemiyor yer yok.
Keşke 1 vagonu uygun zamanlarda bebek arabalı yolculara ayırsalar.
Çünkü gözümle şahit oluyorum mecidiyeköy den tren ilk duraktan full+full kalkıyor konserve kutusu gibi. sonraki durakta çağlayanda binebilen yok , kağıthanede binebilen yok araç zaten tıka basa dolu.
8 li vagon çalışmaması vagon azlığından sanırım tam tamamlanmadı teslimatlar imalatlar bitince pik saatlerde 8 li ve daha kısa sürede gelen setlerde sorun çözülür.