İstanbul'da ek olarak bir yüklenici de ÖHO ya bağlı Mirrorcam Conecto almış. Hayırlı olsun darısı Burulaş ile ÖHO ya.Mercedes-Benz'den Coşkunlar Toplu Taşıma Hizmetleri’ne Yıldız Transferi️
2026 model yılına sahip 13 adet Mercedes-Benz Conecto Solo Dizel ve 2 adet Mercedes-Benz Conecto Solo Hybrid Dizel otobüsü teslim etmekten büyük bir mutluluk duyuyoruz.
Bu güçlü filo yatırımıyla birlikte Coşkunlar Toplu Taşıma Hizmetleri, şehir içi ulaşımda kaliteyi, konforu ve sürdürülebilirlik standartlarını bir üst seviyeye taşıyor.Otobüslerimizin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.
Mercedes-Benz Otobüs - Facebook
Ekli dosyayı görüntüle 33618 Ekli dosyayı görüntüle 33619 Ekli dosyayı görüntüle 33620 Ekli dosyayı görüntüle 33621
İstanbul-Fatih Belediyesi'ne ait ikinci nesil Conecto.
3 Şubat.
2016. 2016'dan beri yeni conecto deniyor. yeni hiç bir tarafı kalmadı black edition getirdiler de ön panjurun siyah olması dışındaki değişiklikler ufak tefekMevcut kasa ne zaman yeni olarak sunulmuştu?
2. nesil conecto da ahşap trim vardı çok beğeniyordum 3. nesil çok ruhsuz geliyor.2.nesil conecto aralarındaki en iyisiydi.3.nesili pek sevemedim ilk başlarda güzel geliyordu ama düşen kalite kendini belli ediyor.
2.nesil conecto aralarındaki en iyisiydi.3.nesili pek sevemedim ilk başlarda güzel geliyordu ama düşen kalite kendini belli ediyor.
Mercedes son zamanlarda köklerini unutmaya başladı. Taksi şöförlerine bayağı kıyak geçiyordu eskiden (daha ucuz baz model araçlar gibi) bir post görmüştüm de bulamadım. lüks modellere fazla odaklanıyorlar amaMaalesef Daimler üretimi Citaro C2'ler de (yurtdışındaki) kalite düşüşünden nasibini almış abi.
On yıl olmuş, yeni nesile geçmeleri lazım artık.2016. 2016'dan beri yeni conecto deniyor. yeni hiç bir tarafı kalmadı black edition getirdiler de ön panjurun siyah olması dışındaki değişiklikler ufak tefek
On yıl olmuş, yeni nesile geçmeleri lazım artık.
Bende ikinci nesli seviyorum. Bir de Conecto'nun atası O345
Maşallah baya büyük yenilik
Valla ben böyle yenilik görmedim mercedes Türkiye çağ atlamışMaşallah baya büyük yenilik