Meydan Balat

Metehan16

WT Kullanıcı
Puanlar
353
Çok konuştuk ama özellikle lüks markalar için Downtown’un konumu iyi değil.

Bir ara Taşyakan inşaatın Meydan Balat projesi vardı Ergin ailesine ait bir arazide. Tamamen iptal mi oldu yoksa rafa mı kalktı?

Görseli ve konumunu aşağı bırakıyorum. O proje yapılsa Downtown’da tutanamayan birçok marka orada tutunabilirdi bence.

IMG_1325.webp IMG_1328.webp

Bu projeyi ilk kez görüyorum.Çok güzel yerde inşallah yapılır.

Metehan o proje tarih olalı çok oldu. Taşyakan inşaat cekirgedeki taş palas projesini bile yarım bırakıp bursayı hatta Türkiye'yi terk etti.

Bu projeyi ilk kez görüyorum.Çok güzel yerde inşallah yapılır.
Efe Central Balat’tan sonra bu projeyi yapacaktı Taşyakan. Ama Central Balat projesinin ticari alanlarında belediye ile yaşadıkları ruhsat sorunları ve davalardan sonra bilindiği üzere Bursa’da proje üretmeyi bıraktılar. Ama arsa Ergin ailesinin ve yeri bence çok değerli. Bu projeyi tekrar hayata geçirme gibi düşünceleri var mı bilemem. Yht ve metro bitince daha da gözde bir yer olacak.

Efe Central Balat’tan sonra bu projeyi yapacaktı Taşyakan. Ama Central Balat projesinin ticari alanlarında belediye ile yaşadıkları ruhsat sorunları ve davalardan sonra bilindiği üzere Bursa’da proje üretmeyi bıraktılar. Ama arsa Ergin ailesinin ve yeri bence çok değerli. Bu projeyi tekrar hayata geçirme gibi düşünceleri var mı bilemem. Yht ve metro bitince daha da gözde bir yer olacak.
Kesinlikle başka bir yükleniciyle bu proje yapılmalı bursaray yazın bitecek büyük prim yaptı o arazi

Geri