Otomobil Haberleri ve Satış Rakamları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Efe16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Volkswagen nasıl bu kadar çok araç satıyor, diğer araçlara göre fiyatı daha yüksek
Alman kalitesi yüzünden ne olursa olsun 2.el piyasası çok yüksek motor bilindik motor ondan satıyor ve neredeyse hiç elektirikli satmadan yinede elektirikli araba harici araba almak artık cebe zarar uzun kullanımda büyük fark oluşuyor hem yakıtta hem arıza konusunda bunları göz önünde bulundurmak lazım.

VW'nin dsg şanzımanları 5 para etmez, Doğuş Otomotiv'de insanları her şekilde kazıklıyor, bu yüzden VW almayı düşünmüyorum.

Bakalım elektrikli sahipleri ne zaman pişman olup satmaya çalışacak...
Haha pişman mı?Müthiş tutumlu bir arabayı neden satsınlar ayrıca 200bin km yol yapmış bir toggun bataryasında sadece %2 kayıp olmuş ömürlük araba bunlar motor bakımı yok dizel bitti benzinlide 5 yıla mefta :D

Haha pişman mı?Müthiş tutumlu bir arabayı neden satsınlar ayrıca 200bin km yol yapmış bir toggun bataryasında sadece %2 kayıp olmuş ömürlük araba bunlar motor bakımı yok dizel bitti benzinlide 5 yıla mefta :D

Mevzu sadece tutumlu olması değil aynı zamanda güven. Siemens Elektromote ile 1800'lü yıllarda başlayan elektrikli araç macerası günümüze kadar geldi. Bu tarih boyunca hep elektrikli araçlar için içten yanmalı motorlu araçların yerini alacağı söylense de bakın yıl 2025, hâlâ içten yanmalı motorlu araçlar var.

Üst düzey yöneticiler, istihbaratçılar, ordu, itfaiye teşkilatı, sağlık teşkilatı (ambulans vs.) vb. elektrikli araç kullanıyor mu? Kullanmıyor. Ben buna bakarım. Bu gruplar kullanmıyorsa bizi bu kadar elektrikli araca teşvik etmelerinde art niyet ararım.

Üst düzey yöneticiler, istihbaratçılar, ordu, itfaiye teşkilatı, sağlık teşkilatı (ambulans vs.) vb. elektrikli araç kullanıyor mu? Kullanmıyor. Ben buna bakarım. Bu gruplar kullanmıyorsa bizi bu kadar elektrikli araca teşvik etmelerinde art niyet ararım.
Neden ülkede elektirikli araba üreten fabrika kuruldu o zaman cumhurbaşkanı togga biniyor bakanlar polisler zamanla menziller uzadımı herkes kabullenecek bu işi içten yanmalı motorlar gerçekten sorun şanzıman sorun petrol fiyatları sorun yaşlandıkça tüm parçaları değiştirmek zorundasın bu şartlarda elektirikli araba öne çıkacak ona bakarsak metrolarda elektirikli :D

Geri