"Gelin. Motoru bir daha konuşalım" sloganlı reklamı vardı. Çok iddialı bir söz. Ve hybrit motor için kullanılmış bir söz. O sebeple Toyota'ya bakmamışlardır. Baksalardı bu söz anlamını bulmazdı.Mesela Toyota nasıl yapmış hiç bakmamislar mı?
Ben hiç beğenmedim içi güzel ama dışı berbat olmuş reno ileriyi gideceğine geri götürdü modeli.Yeni Clio çirkinlik abidesi olmuş benim gözümde
log.com.tr
Ben açık konuşayım dün opel ve citroen b segment elektirikli suv arabalarına baktım park halinde duruyorlardı bu arabalar varken clio ya falan binmek gerçekten saçmalık bence aynı paraya çok daha iyisini alıyorsun ve yeni teknoloji ben bundan sonra içten yanmalı motorlu araba almam şahsen 6 yıl kullandım benzinli araba o kadar çok sorun yaratma ihtimali varki elektiriklide bu sorunlar neredeyse sıfır menzili kimse dert etmesin ikide bir şehir dışına çıkmıyorsan benzinli araba almak cebe zarar artık.Yakıt konusunda da büyük tasarruf sağlıyor elektirikli araba her yer şarj istasyonu dolmuş arkadaşlar plug in hibrit byd seal u aldılar onu bile şarj edince sadece elektiriyle 80 km yol yapıyor şehir içinde dolaşabiliyorsun rahatça 400 ila 500 km menzil sunan bir elektirikli herkesin işini görür artık.Clio yu megane a benzetme çalışması,motor ön kısmı büyütmesi yaptıkları en büyük strateji hatası,clio da her sorun çözülmüş fakat kullanıcının şikayeti olan bagaj büyütülmemişse kimseye bir faydası olmaz,kaç kişi gördüm sırf bu yüzden dacia ya geçtiler.Clio clio kalmalı megane da megane olarak.Üstüne ek bir şeyler katmak için illa büyütmeleri mi lazım
Hocam beygir+motor+turbo varsa bunlar clio alt modellerinde yok olmadığı için çok az yakıyor arabanın en can alıcı avantajı bu oluyor.Yoksa diğer her yönden dediğin araçları almak mantıklı.Opel de favorim bu arada adam sanayi bakım masrafı clio nun yok gibi bir şey.Bizde 3 tane araç var iş vs durumlarından bir tanesi clio ve geçen rutin 10 bin bakımını yaptırdım.Tutan para 4200 tl.Aynısını opel de 12 bin-20 bin bmw de 45 55 bine yaptırıyosun.Giden paralara farklara bak yazık günah diyor insan hele ki bmw lere bakım masrafı,parça masrafı servet gidiyor.Bu paralara millet aç doyuruyor çocuk okutuyor,neler neler.İsraf hiç olmadığı kadar yüksek bu zamanda,bunu bir yenmemiz lazım yenemedikBen açık konuşayım dün opel ve citroen b segment elektirikli suv arabalarına baktım park halinde duruyorlardı bu arabalar varken clio ya falan binmek gerçekten saçmalık bence aynı paraya çok daha iyisini alıyorsun ve yeni teknoloji ben bundan sonra içten yanmalı motorlu araba almam şahsen 6 yıl kullandım benzinli araba o kadar çok sorun yaratma ihtimali varki elektiriklide bu sorunlar neredeyse sıfır menzili kimse dert etmesin ikide bir şehir dışına çıkmıyorsan benzinli araba almak cebe zarar artık.Yakıt konusunda da büyük tasarruf sağlıyor elektirikli araba her yer şarj istasyonu dolmuş arkadaşlar plug in hibrit byd seal u aldılar onu bile şarj edince sadece elektiriyle 80 km yol yapıyor şehir içinde dolaşabiliyorsun rahatça 400 ila 500 km menzil sunan bir elektirikli herkesin işini görür artık.
Clio yu megane a benzetme çalışması,motor ön kısmı büyütmesi yaptıkları en büyük strateji hatası,clio da her sorun çözülmüş fakat kullanıcının şikayeti olan bagaj büyütülmemişse kimseye bir faydası olmaz,kaç kişi gördüm sırf bu yüzden dacia ya geçtiler.Clio clio kalmalı megane da megane olarak.Üstüne ek bir şeyler katmak için illa büyütmeleri mi lazım
Yok ya berbat etmişler arabanın tasarımını içi güzel ama dışı beş para etmez bence b segmetteki en çirkin arka kısma sahip bu kadar para verip bu araba alınmaz egea alırım daha iyi.Yeni Clio'nun arkası bir garip, beğenemedim. Gerçeğinde Megane'da da arka stop grubunun tek kaş olması da garip gelmişti ama şuan tüm tasarım anlayışı bu oldu. Aynı şey belki Clio'da da olabilir.
Egea'da eskidi artıkYok ya berbat etmişler arabanın tasarımını içi güzel ama dışı beş para etmez bence b segmetteki en çirkin arka kısma sahip bu kadar para verip bu araba alınmaz egea alırım daha iyi.